Skip to main content

A National Instruments innovációt elősegítő IoT‑Laboratóriumot nyitott

Megjelent: 2017. február 27.

IIoT Lab 05A National Instruments (NI) bejelentette, hogy austini (Texas, USA) központjában megnyitotta új, „NI Industrial IoT Lab” nevű laboratóriumát.

 

 

 

 

 
Az NI ipari IoT Laboratóriuma elsősorban az üzemviteli technológiát, az informatikát és e rendszereken dolgozó vállalatokat összekapcsoló, intelligens rendszerekkel foglalkozik. A jövő elvárásaihoz rugalmasan illeszkedve, a laboratórium célterületei közé tartozik például a mikrocellás vezérlés és adatátvitel, a korszerű gyártásvezérlés és a nehézgépek alkatrész-utánpótlásának készletfigyelése is.

IIoT Lab 09

Ezenkívül az NI Industrial IoT Lab a vállalatok közötti szorosabb együttműködést is szolgálja, aminek célja a különféle termékek közötti fennakadásmentes működés elősegítése. Ennek keretében az adatátviteli protokollok, a vezérlő hardverek, a be-kimeneti elemek, a feldolgozó egységek és a szoftverplatformok terén tapasztalattal rendelkező cégek közösen értékelhetnek ki különféle, a vállalatok működését alapvetően meghatározó megoldásokat. Az NI Industrial IoT Lab ipari támogatója az Analog Devices Inc, az Avnu Alliance, a Cisco Systems, a Hewlett Packard Enterprise, az Industrial Internet Consortium, az Intel, a Kalypso, az OPC Foundation, az OSIsoft, a PTC, a Real-Time Innovations, a SparkCognition, a Semikron, a Viewpoint Systems és a Xilinx.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy erősíthetjük más világszínvonalú technológiai vállalatokkal ápolt partnerkapcsolatainkat. Az új eljárások, módszerek mintarendszereit bemutató laboratórium segít minden érintett vállalatnak abban, hogy áttörést jelentő újításokat dolgozzon ki a közműhálózatok, a gyártás, az eszközök állapotának figyelése és több más iparág területén” – fejtette ki Jamie Smith, az NI üzletviteli és technológiai igazgatója. 

A laboratóriumban működés közben tanulmányozhatók a különféle ipari IoT-technológiák, megoldások és rendszerarchitektúrák. A tagvállalatok mintarendszerek, például a helyszíni IIC (Industrial Internet Consortium) tesztkörnyezet révén propagálhatják innovatív megoldásaikat és folytathatnak megbeszéléseket a terület szakértőivel, akiknek közvetlen rálátásuk van a való világbeli problémákra.

 

További információk az NI Industrial IoT Laboratóriumról:
www.ni.com/iiot-lab

(A National Instruments, az NI és az ni.com a National Instruments védjegye. Minden más említett termék- vagy vállalatnév a megfelelő tulajdonosok védjegye vagy márkaneve.)