Skip to main content

A DigiKey „Farm Different” videósorozat 3. évada

Megjelent: 2024. április 10.

DigiKey Farm cikkhez bevezető kép logovalThief River Falls, Minnesota, USA – DigiKey, a műszaki alkatrészek és automatizálási termékek legnagyobb választékát azonnal szállítható raktárkészleten kínáló vezető globális kereskedelmi forgalmazó elindította a „Farm Different” videósorozat 3. évadát, amelyet az Analog Devices, Inc. (ADI) és az Amphenol Industrial szponzorál.

 

A 3. évad három epizódja a mezőgazdaság jövőjébe enged betekintést, hogy kiderüljön, milyen innovációk fogják működtetni a globális élelmiszer-termelés következő generációját. A sorozat feltárja, hogy a robotika és az autonóm járművek hogyan érkeznek a gazdaságba, mélyebben elmerül a helyi stratégiák meghatározásához szükséges integrált adatokban, majd maximalizálja a terméshozamot, és segít a gazdáknak fenntartható módon táplálni a bolygót.
„A mezőgazdasági közösség soha nem hátrált meg, amikor fenntarthatósági kihívásokkal kellett szembenéznie” – mondta Josh Mickolio, a DigiKey beszállítói üzletfejlesztési menedzsere. – „A csökkentett munkaerő-állomány, a kiszámíthatatlan időjárás és az emelkedő költségek a termelés növekedését és a kis és nagy mezőgazdasági üzemek túlélőképességét egyaránt veszélyeztetik. Ez a sorozat kiemeli az intelligens gazdálkodás termékeny jövőjét, és olyan megoldásokat mutat be, amelyek kihasználják a kreativitást, a találékonyságot és a rugalmasságot, amelyekről ez az iparág ismert.”
„Az olyan tényezők, mint a népességnövekedés és az éghajlatváltozás miatt a jövőben sokkal többet kell elérnünk sokkal kevesebből, és a technológiának kulcsszerepe van a precíziós mezőgazdaságban” – mondta Tzeno Galchev, az ADI marketingigazgatója. – „Technológiánk segít a hatékonyságnövelés megvalósításában az egész területen. Ez magában foglalja az olyan intelligens peremalkalmazásokat, mint az állatállomány kezelése és nyomon követése, amelyek a mi ultraalacsony energiafel­használású technológiáinkat alkalmazzák, egészen a bolygónkat tápláló gépek automatizálásáig, villamosításáig és navigálásáig, amelyek a mi inerciális mérőegységeinket, csatlakoztathatóságunkat és akkumulátorkezelési megoldásainkat használják.”
„A mezőgazdasági innováció területén a mi csatlakoztathatósági megoldásaink állnak a középpontjában annak, hogy a gazdálkodók »másképp gazdálkodjanak«, és ezzel a precizitás, a hatékonyság és a fenntarthatóság új korszakát indítjuk el” – osztotta meg Mark Cunningham, az Amphenol Industrial vezérigazgatója. – „Az Amphenol-nál elkötelezettek vagyunk amellett, hogy lehetővé tegyük a mezőgazdaság átalakulását, ahol a technológia és az adatok összeolvadnak, hogy a mezőgazdaság szebb jövőjét teremtsék meg.”

 

DigiKey Amphenol FarmDifferent videosorozat

A DigiKey elindította a „Farm Different” videósorozat 3. évadát az ADI és az Amphenol Industrial vállalatokkal közösen

 

  • A sorozat három videója közül az első, „A mezőgazdaság technológiai forradalma” azt vizsgálja, hogy a mezőgazdasági üzemek hogyan alkalmazzák az új technológiákat, hogy átalakítsák a termények ültetésének, megfigyelésének és betakarításának módját. Ismerje meg, hogy napjaink mezőgazdasági technológiai innovátorai hogyan teszik elérhetővé a legújabb megoldásokat és az általuk nyújtott előnyöket a különböző méretű mezőgazdasági üzemek számára.
  • A második, „A jövő gazdaság magvainak elültetése” című videó az energiagazdálkodás, az összekapcsolhatóság és a villamosítás új formáiban merül el, amelyek megalapozzák a jövő mezőgazdasági megoldásait. Fedezze fel, hogy ezek az innovációk hogyan fogják ezt az alapvető infrastruktúrát a jövőben is hasznosítani.
  • A harmadik és egyben utolsó videó, „Az intelligens mezőgazdasági megoldások felfedezése” részletesen bemutatja a legújabb fejlesztéseket a drónoktól kezdve az autonóm traktorokon át a termésfigyelésig és a precíziós gazdálkodási módszerekig. Ismerje meg, hogyan javítják az új megoldások a hatékonyságot, a hozamokat és a fenntarthatóságot.

Ha többet szeretne megtudni a videósorozatról, a fenntartható termelésről és arról, hogy a DigiKey hogyan támogatja a gyorsan változó mezőgazdasági ágazatot, látogasson el a DigiKey weboldalára.

 

A DigiKey

A DigiKey, amelynek székhelye az USA-ban, Thief River Fallsban (Minnesota) található, világszerte elismert globális vezető és folyamatos innovátor az elektronikus alkatrészek és automatizálási termékek élvonalbeli kereskedelmi forgalmazásában. Technikai szempontból több mint 15,3 millió alkatrészt biztosít több mint 2900 minőségi, márkás gyártótól, az iparágban egyedülállóan széles termékkínálattal, amely raktáron van és azonnal szállítható. A DigiKey emellett a mérnököket, tervezőket, kivitelezőket és beszerzési szakembereket digitális megoldások, súrlódásmentes interakciók és eszközök sokaságával támogatja, hogy hatékonyabbá tegye a munkájukat. További információk a digikey.com oldalon, valamint a Facebook, X, YouTube, Instagram és LinkedIn közösségi oldalakon.

 

Az Amphenol Industrial

Az Amphenol Industrial Operations, amelynek központja a New York állambeli Endicottban található, és amely globális gyártási, értékesítési és marketing telephelyekkel rendelkezik, a kifejezetten ipari alkalmazásokhoz tervezett, nagy megbízhatóságú táp- és jelcsatlakozók, valamint összekapcsolási rendszerek átfogó választékának szállítására specializálódott. Eszközei és alkalmazásai a legkülönbözőbb ipari szektorok, például az alternatív energia, az energiatermelés és -tárolás, a vasúti és tömegközlekedés, a folyamatirányítás, az autógyártás, a nehézgépgyártás, a vezeték nélküli bázisállomások és a petrolkémiai ipar számára nyújtanak megoldásokat.

 

DigiKey
www.digikey.hu
Angol/német nyelvű kapcsolat
Rolf Horn
Application Engineer
DigiKey Germany

 

#ff2100