Skip to main content

A DigiKey és a LabsLand bemutatja a Prism4 távmérnöki hardverrendszert

Megjelent: 2024. április 11.

DigiKey cikk bevezető kép logovalAz együttműködési projekt hardver- és szoftvermegoldást kínál a mérnöki kiértékelés és tanulás távoli elvégzéséhez

Thief River Falls, Minnesota, USA – DigiKey, a műszaki alkatrészek és automatizálási termékek legnagyobb választékát azonnal szállítható raktárkészleten kínáló vezető globális kereskedelmi forgalmazója bejelentette a LabsLand Prism4 exkluzív megjelenését, amely egy moduláris struktúra az interaktív, valós idejű, távoli hardveres rendszerek gyorsabb és hatékonyabb építéséhez.

 

DigiKey logo

LabsLand logo

A DigiKey bejelentette a LabsLand Prism4 távmérnöki hardverrendszer exkluzív változatát

 

A Prism4 kialakítása támogatja a távoli hardveres rendszereket kamerákkal, moduláris lámpákkal és fejlesztő/kiértékelő lapokkal. A platform tartalmaz több Phase Dock munkapadalapot is, amelyre az eszközök kattintással és csúszkákkal rögzíthetők.
Mindegyik Prism4 tartalmaz speciális, azonnal szállítható Prism4 hardverrendszereket, amelyek különböző technológiákhoz állnak rendelkezésre, beleértve a programozható FPGA-kat, választott mikroprocesszorokat és mikrokontrollereket. Emellett a Prism4 bővíthető rendszerkonstrukciója támogatja a távoli laboratóriumok létrehozását más területek számára, lehetővé téve a különböző felhasználási módokat, például a távoktatást és -képzést valós berendezések használatával.
„A LabsLand egy hihetetlen technológiát hozott létre, amely a világ bármely pontján, a nap 24 órájában, a hét minden napján képes a hardverplatformok távvezérlésére” – mondta David Sandys, a DigiKey műszaki marketingért felelős vezető igazgatója. – „Azáltal, hogy a DigiKey a LabsLand-dal együttműködve tervezte és indította el a Prism4-et, mostantól a diákok, iskolák, mérnökök és tervezők számára világszerte kínálhatja ezt a technológiai megoldást valós idejű értékelésre és oktatásra.”
„Izgatottan várjuk, hogy a DigiKey-vel való kapcsolatunkat a következő szintre emeljük a Prism4 bevezetésével, amely új funkciókat, nagyobb bővíthetőséget és robusztusságot kínál” – mondta Pablo Orduna, a LabsLand alapítója és vezérigazgatója. – „A DigiKey segített minket abban, hogy folytassuk küldetésünket, hogy valódi műszerekkel és berendezésekkel rendelkező valódi laboratóriumokhoz biztosítsunk egyetemes hozzáférést.”
A LabsLand távoli mérnöki hardverrendszerek – amelyeket eredetileg oktatási célokra fejlesztettek ki – lehetővé teszik a mérnökök, diákok és oktatók számára, hogy olyan hardver- és szoftvermegoldásokhoz jussanak hozzá, amelyek gyakran megfizethetetlenek. A Prism4 fejlesztésével és a DigiKey-n keresztül történő kiadásával a mérnökök, tervezők és beszállítók hozzáférhetnek egy távmérnöki platformhoz az új termékek bemutatásához, értékeléséhez, termékteszteléshez és tervezéshez, lehetővé téve a mérnökök számára a hardverek kipróbálását a vásárlás előtt. A szoftvermérnökök is használhatják a platformot a kód tanulására és fejlesztésére, valamint a távoli célpontok programozására, szimulátorok helyett tényleges hardverek használatával. A Prism4 hardverrendszer lehetővé teszi a felhasználók számára a célplatformok vezérlését és interakcióját, miközben valós idejű video-visszacsatolást biztosít, amely az eredményeket mutatja be.
A DigiKey egy tervezési integrációs szolgáltatót bízott meg a tervezési folyamat elindításával, majd a Phase Dock és a LabsLand cégekkel együttműködve dolgozott a végleges terméken.

Ha többet szeretne megtudni a Prism4-ről, kérjük, látogasson el a DigiKey weboldalára.

 

A LabsLand

A LabsLand egy távlaboratóriumi platform, amely hozzáférést biztosít távoli laboratóriumi hálózatához a felsőoktatás (egyetemek és közösségi főiskolák), a műszaki és szakmai képzés, az iskolák és minden korosztály számára. A LabsLand távoli hardverrendszerekkel kapcsolatos szolgáltatásokat is kínál, beleértve a tervezést és fejlesztést, valamint a készenlétbe helyezhető távoli laboratóriumi berendezések biztosítását. További információ a labsland.com oldalon érhető el.

 

A DigiKey

A DigiKey, amelynek székhelye az USA-ban, Thief River Fallsban (Minnesota) található, világszerte elismert globális vezető és folyamatos innovátor az elektronikus alkatrészek és automatizálási termékek élvonalbeli kereskedelmi forgalmazásában. Technikai szempontból több mint 15,3 millió alkatrészt biztosít több mint 2900 minőségi, márkás gyártótól, az iparágban egyedülállóan széles és mély termékkínálattal, amely raktáron van és azonnal szállítható. A DigiKey emellett a mérnököket, tervezőket, kivitelezőket és beszerzési szakembereket digitális megoldások, súrlódásmentes interakciók és eszközök sokaságával támogatja, hogy hatékonyabbá tegye a munkájukat. További információk a digikey.com oldalon, valamint a Facebook, X, YouTube, Instagram és LinkedIn közösségi oldalakon.

 

DigiKey
www.digikey.hu
Angol/német nyelvű kapcsolat
Rolf Horn
Applications Engineer
DigiKey Germany

 

#ff2100