Skip to main content

A Digi-Key raktárában minden az ügyfél körül forog

Megjelent: 2020. szeptember 02.

Digi KeyA minnesotai Thief River Fallsban, a Digi-Key székhelye közelében lévő kis regionális repülőtérről naponta folyamatosan szállnak fel a repülőgépek. Minden gép többnyire azon 20 000 csomagnak egy részével indul el, amelyeket a Digi-Key naponta világszerte több mint 8000 ügyfelének küld el.

 

 

A minnesotai Thief River Falls egy alig több mint 8500 lakosú kisváros Minnesota észak-nyugati szegletében, alig 100 kilométerre a kanadai határtól. Nem vagyunk a világ közepén, de 42 év alatt mégis egy olyan infrastruktúrát és partneri kapcsolatrendszert sikerült kiépítenünk, amely révén belföldi ügyfeleink a megrendelt termékeikhez 24 órán belül, az Amerikai Egyesült Államokon kívül tartózkodók pedig 48-60 órán belül hozzá tudnak jutni.

 

Digi Key1


Mi ennek a titka? Ha valaki a raktárunkba lép, egy baletthez hasonló látvány fogadja. Csapataink és folyamataink tökéletesen szinkronizáltak, a gyorsaságukat és minőségüket folyamatosan optimalizáljuk. Ez talán továbbra is csak egy szokásos raktárnak tűnhet, mégis van egy lényeges különbség: az itt dolgozó munkatársak mindegyike tisztában van azzal, hogy munkája nem csupán a logisztikáról, hanem az emberekről szól.
Logisztikai vállalkozásunkat ügyfeleink mozgatják, ahogyan ők cégünk minden más területének is a mozgatórugói. Ez a mentalitás, amelyet képviselünk, kihívás elé állítja a legtöbb raktárban uralkodó, berögződött szokásokra épülő működést. Fő célkitűzésünk, hogy ügyfeleink mindig teljes biztonsággal kijelenthessék: „A Digi-Key megoldja!”
Erre talán a legismertebb példa, ami néhány éve történt velünk és Elon Muskkal. Az ismert technológiai vállalkozónak sürgősen egy alkatrészre volt szüksége a SpaceX indításához, de vasárnap lévén, a Digi-Key zárva volt. Elon elküldött valakit repülővel a Digi-Keyhez, ahol egyik alkalmazottunk, annak ellenére, hogy a Digi-Key zárva volt, bement a raktárba, majd a saját két kezével kikereste és becsomagolta a szükséges alkatrészt.
Ami talán megkülönbözteti a Digi-Keyt másoktól, hogy nem számít, hogy Elon Musk vagy bárki más jön. Eltökéltek vagyunk, hogy ha kell, hegyeket is megmozgatunk ügyfeleink érdekében, legyen az egy világhírű milliárdos vagy „csupán” egy romániai garázsban buzgólkodó amatőr. Ez, és az ehhez hasonló történetek százai szövődnek össze raktárbeli munkánk mindennapjaival.
A Digi-Key raktárában eltöltött csupán egyetlen munkaóra is hatalmas stresszel járhat. Amikor azonban a nap végén kilépünk a raktárból, nagy elégedettséggel gondolunk vissza arra, hogy több mint 20 000 csomagot szállítottunk ki ügyfeleinknek szerte a világon. Elköteleződésünk folyamatos ügyfeleink mellett, ott vagyunk az innováció frontvonalában az egész világon.

 

Keresse a Digi-Key eszközeiről, erőforrásairól, műszaki támogatásáról, logisztikájáról és más erősségeiről megjelenő cikkeket is az elkövetkező hónapokban.

 

Szerző: Chris Lauer – rendelésteljesítési alelnök, Digi-Key Electronics

 

Digi-Key Electronics
Angol nyelvű kapcsolat
Arkadiusz Rataj
Sales Manager Central Eastern Europe & Turkey
Digi-Key Electronics Germany
Tel.: +48 696 307 330
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.digikey.hu

 

még több Digi-Key Electronics