Skip to main content

A Digi-Key Electronics frissítette a Quote Manager szoftverét

Megjelent: 2020. december 07.

Digi KeyIngyenes önkiszolgáló ügyféleszköz a gyorsabb és könnyebb árinformáció- és árajánlatkérés lehetőségével

A Digi-Key Electronics a közelmúltban elindította frissített Quote Manager (Árajánlat-kezelő) eszközét. Az önkiszolgáló szoftver lehetővé teszi, hogy az ügyfelek, gyorsan és egyszerűen, bármely eszközről vagy helyről elérhető árajánlatot hozzanak létre biztonságos árképzéssel.

 

„Izgatottan várjuk, hogy megosszuk a Quote Manager legújabb változatát, amely lehetővé teszi, hogy ügyfeleinknek következetesebb és könnyebben használható árajánlat-elérést biztosítsunk” – mondta Ian Wallace, a Digi-Key EMEA üzletfejlesztési igazgatója. – „Tudjuk, hogy ügyfeleink azonnali hozzáférést szeretnének az árinformációkhoz, alkatrész-elérhetőségekhez és árajánlatokhoz, ezért örülünk, hogy megteremthettük ezt a lehetőséget azok számára, akik nem akarnak egy e-mailes ajánlatra vagy telefonos megkeresésre várni. Az eszköz lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy a kívánt információkat azonnal megkaphassák, egy 30 napig érvényes árajánlat formájában.”

 

Digi Key Quote Manager

A Digi-Key árajánlat-kezelő frissítése a jobb felhasználói élmény és a gyorsabb, biztonságos árképzés érdekében


A nemrégiben frissített Quote Manager eszköz biztosítja, hogy minden regisztrált ügyfél, a webhelyre való bejelentkezése után, képes legyen hivatalos Digi-Key árajánlatot létrehozni bármely projekthez, alkatrészhez vagy BOM-hoz. Az ügyfelek listákat tölthetnek fel és tölthetnek le, elérhető PDF formátumban. A Quote Manager azt is biztosítja, hogy az árajánlatok 30 napig érvényesek maradjanak az ajánlatban szereplő összes tételnél. A letölthető árajánlatok megoszthatók a kollégákkal és más együttműködőkkel. Az eszköz már valamennyi globálisan használt nyelven és pénznemben elérhető.
A Digi-Key kínálja a legnagyobb választékot a raktáron lévő és azonnali szállításra rendelkezésre álló elektronikus alkatrészek termékköreiből, emellett az ügyfelek azonnal képesek beszerezni biztonságos árajánlatokat ezekről a termékekről, ezáltal sokkal gyorsabban tudnak hozzájutni a kért és készleten lévő termékekhez – 48 óra vagy annál is rövidebb idő alatt a világ legtöbb országában.
Amennyiben többet szeretne megtudni a Quote Manager legújabb változatáról, valamint más új ügyfél-önkiszolgáló eszközökről, látogasson el a Digi-Key weboldalára: www.digikey.com/en/resources/self-service.
„Nagyon tetszik az árajánlatkérés új formája” – mondta Jennifer Priebe, az IBM mérésfejlesztési mérnöke. – „A Digi-Key rendelkezik a leginkább felhasználóbarát oldallal, azok közül amelyekkel dolgozom, különösen azért, mert képes vagyok ajánlatot készíteni és e-mailben elküldeni magamnak.”

 

A Digi-key Electronics

A Thief River Falls-ban (Minnesota, USA) található Digi-Key Electronics, globális, teljes körű szolgáltatást nyújtó elektronikai alkatrész-forgalmazó vállalat, amely korlátlan számú termékhez és technológiához nyújt hozzáférést az online piacterén keresztül. A cég több mint 11 millió alkatrészt kínál, és több mint 2,6 millió darabos azonnali szállításra kész raktárkészlettel rendelkezik, több mint 1300 ismert, minőségi gyártó alkatrészkínálatából. Ezenkívül az online piactér (Marketplace Product) egyedülálló vásárlási élményt nyújt a technológiai innovációval kapcsolatos minden témában – IoT, ipari automatizálás, tesztelés és mérés, stb. A világ legszerteágazóbb technológiai innovációs erőforrásaihoz további információkat és hozzáférési lehetőséget a www.digikey.com, valamint a Facebook, a Twitter, a YouTube, az Instagram és a Linkedin webhelyeken találhat.

 

Digi-Key Electronics
Angol nyelvű kapcsolat
Arkadiusz Rataj
Sales Manager Central Eastern Europe & Turkey
Digi-Key Electronics Germany
Tel.: +48 696 307 330
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.digikey.hu

 

még több Digi-Key Electronics