Skip to main content

4. IO-Link User Workshop Magyarország – Budapest

Megjelent: 2021. október 21.

IoLink lidIdén negyedik alkalommal kerül megrendezésre Budapesten az IO-Link User Workshop, a 2020-as online webinárforma után, újra valódi személyes workshop keretein belül!

 

 

 

 

Az IO-Link User Workshop-ok célja, hogy az ipari szektor szereplői betekintést kapjanak az IO-Link technológiába, illetve az IO-Link Community működésébe. Ezenfelül megismerjék a technológia hazai meghatározó cégeit, illetve IO-Link megoldásaikat. A látogatók a gyakorlatközpontú 15-30 perces előadásokon megismerhetik az IO-Link kommunikáció működését, a protokoll újdonságait. Szakértőink valós példákon keresztül mutatják be, milyen egyszerű az IO-Link technológiával felszerelt ipari érzékelők és beavatkozók konfigurálása, felügyelete, PLC rendszerintegrálása.
A rendezvényen egy minikiállítás is várja az érdeklődőket, ahol több cég mutatja be az aktuálisan elérhető IO-Link technológiát használó termékeit. Itt lehetőség van konkrét műszaki kérdéseket is megvitatni.
A rendezvényt mindenkinek ajánljuk, aki ipari automatizálásban érdekelt, legyen akár cégvezető, kivitelező, tervező vagy karbantartó a feladatköre. Szakmai tanulmányokat (középiskola, egyetem) folytatóknak is érdekes lehet ez a nap: cégek képviselőivel és érdekes műszaki megoldásokkal ismerkedhetnek meg. Várjuk azon érdeklődőket, akik már használják az IO-Link technológiát, de mélyíteni szeretnék ismereteiket, illetve várjuk azokat is, akiknek még új ez a technológia.

 

IoLink


A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
A helyszínen a védettségi igazolvány vagy EESZT applikációban a koronavírus elleni oltottságát igazoló adatok, illetve személyazonosság igazolására alkalmas igazolvány bemutatása kötelező!

 

Helyszín:
Aquaworld Resort Budapest,
Amazonas terem (1. emelet)
1044 Budapest, Íves út 16.
A részvétel és a parkolás (autóval érkezők számára) ingyenes

 

Időpont:
2021. október 27. (szerda)
9:00–16:00

 

Jelentkezzen most!

További részletek és jelentkezés