magyar elektronika

E-mail cím:*

Név:

{a-feliratkozással-elfogadja-az-adl-kiadó-kft-adatvédelmi-és-adatkezelési-tájékoztatóját-1}

RS logoAz RS Components (RS), az Electrocomponents plc (LSE:ECM) kereskedelmi márkája, a világ vezető, magas színvonalú szolgáltatást nyújtó, elektronikai és karbantartási termékeket forgalmazó vállalata idén is részt vesz a Hungexpón megrendezésre kerülő Ipar Napjai (Industry Days) szakkiállításon. Az „A” pavilon 202/D1 standjánál az RS szakemberei bemutatják a hu.rs-online.com weboldalon található újdonságokat, továbbá a vállalat új 3D-s modellező és összeállító eszközét, mely mostantól mindenki számára teljesen ingyen elérhető.

.

 

A cég bemutatja széles termékválasztékát, szolgáltatásait és sikeres 3D tervezőszoftverét

Az új, könnyen kezelhető DesignSpark Mechanical fontos előnyökkel bír a tervezőmérnökök számára. A szoftver elérhetősége sikeresen átlépte a két legfontosabb akadályt, amikkel azok a potenciális felhasználók szembesültek, akik még nem rendelkeznek hozzáféréssel 3D-s megoldáshoz, ugyanakkor jelentős előnyökkel járna számukra egy 3D-s modellezőszoftver használata. A DesignSpark Mechanical használatával az ügyfelek könnyen legyőzik a tervezés során felmerülő akadályokat, mint pl.: a túl magas költségeket és a hagyományos, 3D-s CAD-eszközök tanulmányozása kapcsán felmerülő jelentős időráfordítást. A tervezőszoftver STL kimeneti formátuma lehetővé teszi a tervek közvetlen, 3D-s nyomtatókra történő exportálását. Az új szoftver soha nem látott letöltési eredményekkel büszkélkedhet: szeptemberi bemutatása óta eltelt két hónap során 100 000 letöltést regisztráltak.

Az RS Components, mint az elektronikai és karbantartási termékekre szakosodott forgalmazó standján a látogatók számos piacvezető márkának (pl. Phoenix Contact, Schneider Electric, SMC, Siemens, ABB, Fluke) a cég kínálatában található választékáról is tájékozódhat.

Dudzik Róbert, az RS kelet-európai menedzsere már nagyon várja a szakkiállítást: "Magyarország egy nagyon fontos piac számunkra. Az Ipar Napjai szakkiállítás olyan fórum, ahol közvetlenül találkozhatunk a mérnökökkel, akik egyre többet használják ingyenes online eszközeinket. Ezen felül ideális lehetőséget kínál, hogy a vásárlók megismerjék az RS Components-et, mint egy folyamatosan bővülő termékkínálattal rendelkező forrást, ahonnan az automatizáláshoz és vezérléshez, továbbá a karbantartáshoz szükséges eszközöket és termékeket beszerezhetik.”

 

Az RS Components-ről

Az RS Components (RS), az Electrocomponents plc (LSE:ECM) kereskedelmi márkája, a világ vezető magas színvonalú szolgáltatást nyújtó, elektronikai és karbantartási termékeket forgalmazó vállalata. A csoport 32 országban található vállalatain keresztül több mint 550000 terméket forgalmaz, melyek a honlapon illetve a katalógusban is megtalálhatók. Az RS naponta 44000 árut indít útjára, több mint 1 millió ügyfél számára. A termékkínálatba 2 500 piacvezető gyártó terméke tartozik, mely magába foglalja az elektronikai, automatizálási, tesztelés és mérési, elektromos és mechanikai termékcsoportokat. A vállalatcsoportot a londoni tőzsdén is jegyzik, és a 2013. március 31-én záruló üzleti évben 1,24 milliárd font sterlinges forgalmat ért el. További információkért kérjük, látogasson el a hu.rs-online.com weboldalra.


RS Components sajtóközlemény alapján