magyar elektronika

E-mail cím:*

Név:

{a-feliratkozással-elfogadja-az-adl-kiadó-kft-adatvédelmi-és-adatkezelési-tájékoztatóját-1}

RS Comp DesignSpark AC magazineAz RS Components (RS) 2014. március 27-én, oxfordi (UK) sajtókonferenciáján jelentette be, hogy DesignSpark Automation & Control (DesignSpark automatizálás és szabályozástechnika) címmel digitális magazint indít, első online kiadványként a gép- és panelgyártók számára.

.

 

 

Az RS Components új, digitális magazinja az automatizálásról és szabályozástechnikáról

Az iPad, Android, Kindle és PDF lapozó formátumban kiadott magazin az automatizálás és szabályozástechnika legújabb vívmányairól számol be, köztük a legújabb termékekről és technológiákról. Ezenkívül felhívja olvasói figyelmét az RS ingyenes, időhatékony online alkalmazásaira, mint a DesignSpark Mechanical 3D tervezőszoftver és a 3D-s modelladatbázisok.  A négy nyelven (angol, német, japán és egyszerűsített kínai) kiadott magazin az első ilyen jellegű kiadvány, mely ingyenes többnyelvű digitális hírszolgáltatást nyújt a gép- és panelgyártóknak.
    A magazin megjelenésével egy időben mutattak be egy online alkalmazás-adatbázisokból ingyen letölthető, új mobilalkalmazást, mely rendszeres hírüzeneteket küld közvetlenül okostelefonra és más hordozható eszközökre. Az alkalmazás az ipari törvényhozás újdonságairól értesít, különös hangsúlyt helyezve az egészségvédelmi és biztonsági kérdésekre, valamint rövid áttekintést ad a magazin következő számának kiemelt cikkeiről.
    Glenn Jarrett, az RS globális termékmarketing-igazgatója így nyilatkozott: „Számos különböző piac – köztük az automatizálás és szabályozástechnika – vezető globális disztribútoraként tudjuk, mennyire fontos, hogy a mérnökök számára könnyen elérhető formában biztosítsuk az iparág legfrissebb híreit. A magazin és a hírüzenet-szolgáltatás lehetőséget biztosít valamennyi automatizálás és szabályozástechnika terén érdekelt vagy a terület iránt érdeklődő személy számára, hogy naprakész legyen a szektor legfrissebb eseményeivel kapcsolatban, és ezáltal versenyképes maradjon.”

Az RS Components-ről

Az RS Components (RS), az Electrocomponents plc (LSE:ECM) kereskedelmi márkája, a világ vezető magas színvonalú szolgáltatást nyújtó, elektronikai és karbantartási termékeket forgalmazó vállalata.
A csoport 32 országban található vállalatain keresztül több mint 550 000 terméket forgalmaz, melyek megtekinthetőek a honlapról illetve a katalógusból választhatók. Az RS naponta 44 000 árut indít útjára, több mint egymillió ügyfél számára.
    A termékkínálatba – mely magába foglalja az elektronikai, automatizálási, tesztelés és mérési, elektromos és mechanikai termékcsoportokat – 2500 piacvezető gyártó terméke tartozik.
    A vállalatcsoportot a londoni tőzsdén is jegyzik, és a 2013. március 31-én záruló üzleti évben 1,24 milliárd font sterlinges forgalmat ért el.

 

RS Components Magyarország
Tel.: +36 1 408 8371
E-mail: service@rscomponents.hu
www.rscomponents.hu

Még több RS Components

 

 Címkék: DesignSpark | automatizálás | irányítástechnika | magazin