magyar elektronika

E-mail cím:*

Név:

{a-feliratkozással-elfogadja-az-adl-kiadó-kft-adatvédelmi-és-adatkezelési-tájékoztatóját-1}

cad terv 2Az NC-programozók sokat profitálhatnak a DELMIA Prismatic Machining V6-os verziójának összekapcsolhatóságából és magas szintű automatizálási lehetőségeiből, melyek jelentősen csökkentik az NC-programozás és program-optimalizálás idejét.

 

.

 

Programok 2,5-tengelyes marógépekhez

A DELMIA Prismatic Machining (MTM) lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a marógépek programozásával olyan bonyolult, 2,5-tengelyes alkatrészeket gyártsanak, melyek technológiájához axiális és mérőtapintó műveletek elvégzésére van szükség. Az NC-programozók a DELMIA Prismatic Machining V6 látványos, 3D-s környezetében dolgozhatnak, ami életszerű élményt biztosít a valós szerszámgépen a marási programok elkészítéséhez, optimalizálásához és validálásához. A DELMIA Prismatic Machining a rendszerben található V6 Product Lifecycle Management (PLM) környezetnek köszönhetően mindig a legfrissebb erőforrásra, NC-programra és munkadarab-beállításra vonatkozó információkhoz nyújt hozzáférési lehetőséget.

A DELMIA Prismatic Machining minden V6 Machining megoldás alapja: széles körű munkadarab-beállítási funkciókat nyújt, szerszámösszeállítások, valamint kiegészítő tartozékok definícióit kínálja, továbbá anyageltávolításos szerszámpálya-szimulációt és NC-kódgenerálást tesz lehetővé. Ezek segítségével az NC-programozók rögzíthetik és újrafelhasználhatják a vállalat szellemi tulajdonát, és közösen végezhetnek munkát másokkal, akik szintén fejlesztik, validálják és optimalizálják saját NC-programjaikat. A Delmia Prismatic Machining rendszer bővíthető a marógépes Delmia Milling Machining (MIM), a bővített marógépes DELMIA Extended Milling Machining (EMM), az esztergás DELMIA Turning Machining (TUM) és az NC-kódszimulációs DELMIA NC Machine Simulation (NMS) modullal.

cad terv 2

DELMIA V6 MACHINING: 2,5-tengelyes marási, fúrási és mérőtapintó műveletek készítése és optimalizálása

 

A DELMIA NC-portfóliója a szerszámpálya-definíciókhoz széles körű megmunkálási műveleteket foglal magában, beleértve a zsebmarást, a sík- és kontúrmarást. Ezek a műveletek több szinten és több irányban is meghatározhatók. A szerszámpályákat könnyűszerrel lehet nagysebességű marásra optimalizálni. Elérhető opció a ponttól pontig tartó marás és számos axiális művelet a standard fúrástól a bonyolultabb fúrási műveleteken át az élletörésig. A program tartalmazza a kifejezetten kemény anyagokhoz fejlesztett trochoidális megmunkálást, akárcsak a marási, fúrási és mérőtapintó műveletek elkészítésének és ellenőrzésének egyedi képességét. A mérőtapintó műveletek nagyon rugalmasan kezelhetők, és a megfelelően hozzárendelt felhasználói paraméterekkel testre is szabhatók.

A Prismatic Machining funkciói automatikusan hozzárendelhetők az alkatrész terveihez

A DELMIA Prismatic Machining az alkatrész 3D-s modelljében minden prizmatikus megmunkálási alaksajátosságot automatikusan felismer, ezzel jelentősen lecsökkenti a szerszámpálya felprogramozásának idejét. Ez a beágyazott alaksajátosság-felismerő technológia automatikusan létrehozza – az összes elvégzendő fúrási és marási művelettel együtt – a munkadarab megmunkálási nézetét, ami akkor is lehetővé teszi a tervezett munkadarabok megmunkálási alaksajátosságainak létrehozását, ha az adott alaksajátossághoz nem érhető el megmunkálási információ.

cad terv 1

Különlegesen kialakított szerszámpálya-stratégiák a hosszabb szerszámélettartamért

 

A különlegesen kialakított szerszámpályák – úgymint a trochoidális minta és a koncentrikus nagyolás – segítenek a konstans szerszámterhelés megvalósításában, lehetővé téve a szerszám hosszabb használatát és a szerszámköltségek csökkentését.

A termék fő előnyei
  • Egyedülálló szellemi tulajdon platform a megmunkálási erőforrások kezelésére

  • Tartalomalapú, látványos felhasználói felület

  • Gyors szerszámpálya-szerkesztés és -ellenőrzés

  • Munkadarab-megfigyelés és anyageltávolítás virtuális megmunkálás közben

  • Magas szintű automatizálási és szabványosítási lehetőségek

  • A termék tervezési változtatásainak követése

  • Hatékony NC-adatgenerálás

 

Rövid video a DELMIA-megoldáscsomagról.

(x)

 

CAD-Terv Mérnöki Kft.
1087 Budapest
Könyves Kálmán krt. 76. 7. em.
Tel: +36 1 461 9000
E-mail: info@cadterv.hu

A CAD-Terv Mérnöki Kft-rőlcadterv logo szlogennel szines

A CAD-Terv Mérnöki Kft. közel 20 éve kínál professzionális szolgáltatásokat a hazai CAD/CAM/CAE piacon.

A többéves tervezői tapasztalat, szerve­zetünk rugalmassága, megbízhatósága, a határidők pontos tartása és a hatékony kommunikáció a kulcsa szolgáltatásaink sikerének és a folyamatos növekedésünknek.

Cégünk segítséget nyújt az ipari berendezéseket, egyedi gépeket fejlesztő és gyártó cégek számára is az egyre nagyobb kihívást jelentő feladatok lekezelésében, mint a költségek alacsonyan tartása, a rugalmasság, a határidők tartása és nyereségesség, a megfelelés az ügyfél igényeinek, a hatékony tervezési, gyártási folyamatok kezelése.

További részletek megoldáscsomagunkról itt: A hatékonyság kulcsa

 

Még több CAD-Terv