magyar elektronika

E-mail cím:*

Név:

{a-feliratkozással-elfogadja-az-adl-kiadó-kft-adatvédelmi-és-adatkezelési-tájékoztatóját-1}

raspberry-pi-model-a-and-camera-bundleAz RS Components két új termékcsomagja a Raspberry Pi “A” kártya mellett tartalmaz egy Raspberry Pi kameramodult, illetve egy 4 GB-os, operációs rendszerrel feltöltött SD-kártyát. A fejlesztők igényeihez szabott készletek keveset fogyasztanak, a képrögzítés kiváló minőségű. Kis méretük és tömegük miatt mobil környezetben is megállják a helyüket - és áruk is kedvező.


.

 

Nagy teljesítményű multimédia-összeállítás alacsony "csomagáron"

A Raspberry Pi “A” modell a hitelkártya-méretű, ARM/Linux-alapú számítógépmodul egyszerűbb változata. 256 MB RAM memóriával és egy USB-porttal rendelkezik, azonban Ethernet-kapcsolattal nincs ellátva. A csupán 25 mm x 20 mm x 9 mm méretű, és alig több mint 3 g tömegű kameramodul egy 5 megapixeles CMOS-érzékelőt tartalmaz, amely a 2592 x 1944 pixel felbontású állókép-rögzítésen kívül az 1080p (30 képkocka/s), valamint a 720p (60 képkocka/s), továbbá a 640 x 480, (60 vagy 90 képkocka/s) videórögzítést is. A CSI és I2C interfészű kameramodul rövid szalagkábellel csatlakozik a Raspberry Pi “A” kártyához.

Az 9086 Ft-os áron elérhető első csomag kombinálja a különösen alacsony energiaszükségletű Raspberry Pi “A” típust az apró méretű és könnyű kialakítású kameramodullal. A csupán 10 630 Ft-os áron elérhető második csomag pedig – az előbbieken felül ‑ tartozékként egy 4 GB-os, operációs rendszerrel ellátott SD-kártyát is tartalmaz. A csomagok megvásárlásával minimum 10%-os megtakarítást ér el a vásárló a csomag részeinek külön megvásárlásához képest. (Az árak ÁFA és szállítási/kezelési költségek nélkül értendők.)

A két csomag az RS Components raktárából, másnapi kiszállítással megrendelhető.

 

(forrás: az RS Components 2013. október 10-i sajtótájékoztatója)


RS Components Magyarország
Tel.: +36 1 408 8371
Fax: +36 1 408 8372
E-mail: service@rscomponents.hu
www.rscomponents.hu