magyar elektronika

E-mail cím:*

Név:

{a-feliratkozással-elfogadja-az-adl-kiadó-kft-adatvédelmi-és-adatkezelési-tájékoztatóját-1}

footer logo shadowA 2012-ben is megrendezett, nagysikerű országos roadshow szeptemberben ismét folytatódik, új témával országszerte 8 helyszínen, 2014 tavaszáig. Az ötletgazda Wago Hungária Kft. – az előző évek sikerein felbuzdulva – ismét összefogott a Magyar Elektrotechnikai Egyesülettel és az Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetségével, hogy házhoz vigye a villanyszerelők, kivitelezők, tervezők számára a naprakész információkat a minőségi villanyszerelés jegyében. Ezúttal az első, békéscsabai állomás eseményeiről tudósítunk.

.
Épületek villamos berendezéseinek biztonsága I. ‑ Létesítés

Ahhoz, hogy a rendezvénysorozat a szakemberek mindennapi munkáját segítse, útmutatást adjon a vonatkozó jogszabályi, szabványosítási háttérről, olyan cégek csatlakoztak a kezdeményezéshez, mint a C+D Automatika Kft., a DEHN+SÖHNE GmbH.+Co. KG, az EnerSys Hungária Kft., a Hensel Hungária Villamossági Kft., az OBO Bettermann Kft., a SIEL Inczédy és Társa Kft. és a WAGO Hungária Kft. Ezen cégek előadásai lehetőséget nyújtanak a szakmai ismeretek frissítésére, azzal a céllal, hogy az épületek villamos berendezéseinek létesítésével kapcsolatos folyamatok összefoglalását tárják a hallgatóság elé.
    Indító előadásként az EMOSZ képviseletévben Király Dénes alelnök foglalta össze tevékenységeiket, és az aktuális jogszabályi változásokat és szabványmódosításokat.
    E rendezvény keretében újdonság, hogy a felkérésnek a kormányhivatal mérésügyi és műszaki biztonsági hatósága is eleget tett. Záró előadásként a Békéscsaba területén illetékes Csongrád Megyei Kormányhivatal Szegedi Mérésügyi és Műszaki Bizottsági Hatóságának vezetője, Veres Zsolt részletesen kitért az engedélyezési eljárás folyamatára és a tipikus hibajelenségekre. Előadása végeztével az előadó a résztvevők kérdéseire válaszolt.
    Az előadásokhoz kapcsolódó kiállítás keretében a bemutatkozó cégek olyan termékeket és új megoldásokat kínálnak, amelyek remekül egészítik ki egymást, és kiválóan alkalmazhatók a mindennapi gyakorlati munkák során. Az InfoShow látogatói személyesen is konzultálhattak az előadókkal és kiállítókkal a nap folyamán az előadások szüneteiben.

IMG 5657 IMG 5673
Néhány fontos információ az InfoShow további állomásain részt venni kívánó érdeklődőknek

Az InfoShow szakmai felügyeletét a MEE és az EMOSZ látja el, a kuratórium tagjai: Dr. Fodor István, Horogh Gyula, Kádár Aba, Dr. Novothny Ferenc,
Dr. Szedenik Norbert. Kamarai kreditpontos rendezvény: a résztvevők 2 kredit­pontot szerezhetnek. A résztvevők adathordozón juthatnak hozzá az előadások anyagához.

A következő helyszínek

A még elérhető lehetőségeket az alábbiakban soroljuk fel:
2013. november 5. → Pécsi Tudományegyetem, PMMFK,
2013. november 19. → Szeged, Ifjúsági Ház,
2013. december 3. → Budapest, Lurdy Ház
2014. február 6. → Miskolc
2014. február 25. → Győr
2014. március 11. → Debrecen


Bővebb információ és jelentkezés:
www.infoshow.hu