magyar elektronika

E-mail cím:*

Név:

{a-feliratkozással-elfogadja-az-adl-kiadó-kft-adatvédelmi-és-adatkezelési-tájékoztatóját-1}

 

R7541233-01-RS-2013-07-31Az RS Components (RS) a világ vezető, magas színvonalú szolgáltatást nyújtó, elektronikai és karbantartási termékekre szakosodott forgalmazója, valamint az Electrocomponents plc (LSE:ECM) kereskedelmi márkája 2013. július 26-án bejelentette az ISO-TECH új 1000A AC IPM 240 elnevezésű, lakatfogós mérőműszer-sorozatát.

.

Az IPM 240 sorozat tagjai az elektromos rendszer bármely részén vezetékekre, kábelekre vagy más vezetőkre csíptethetők, és leválasztás nélkül képesek megmérni azok áramerősségét. Ez egy biztonságos és költséghatékony, lakossági, kereskedelmi és ipari környezetben egyaránt használható mérési módszer, amelynek segítségével a karbantartási mérnökök felmérhetik a berendezések állapotát, mielőtt specializáltabb, nagyobb költségigényű eszközöket alkalmaznának.

Az új ISO-TECH IP 240-sorozatú, lakatfogós mérőműszerek számos diagnosztikai funkcióval rendelkeznek: pl. fázissorrend-megjelenítés, teljesítmény- és teljesítménytényező-mérés, teljes harmonikus torzítás, egyedi harmonikusok, valamint bekapcsolási áramhatás mérése, aluláteresztő szűrő vizsgálata. A készülékek újszerű, felhasználóbarát, navigációs rendszerrel rendelkeznek, és a hagyományos nyomógombok helyett joystickkal működtethetők, amivel a felhasználó közvetlenül a kijelzőn választhatja ki a megfelelő funkciókat. A beépített zseblámpának köszönhetően a készülék rosszul megvilágított területeken is használható.

Az ISO-TECH IP 240 lakatfogós mérőműszerek a legszigorúbb biztonsági szabványoknak is megfelelnek (CAT IV 600 V, CAT III 1000 V), és akár 1000 V AC/DC feszültség mérésére is használhatók. A készülékekhez előre behelyezett 9 V-os alkálielemek, mérővezetékek és hőmérsékletmérő szondák is tartoznak felhasználói útmutatóval, valamint hordtokkal együtt.

Az IP 240 lakatfogós mérőműszer-sorozat az RS egyik sajátmárkás, teszt- és mérőműszereket forgalmazó termékcsaládjának, az ISO-TECH termékcsaládnak a tagja, amely remek ár/érték arányt kínál, hiszen ugyanolyan műszaki leírású és teljesítményű termékeket forgalmaz, mint a magasabb árkategóriába tartozó márkák, de azoknál lényegesen olcsóbban.

Az RS Components-ről

Az RS Components (RS) az Electrocomponents plc (LSE:ECM) kereskedelmi márkája, a világ vezető, magas színvonalú szolgáltatást nyújtó, elektronikai és karbantartási termékeket forgalmazó vállalata.

A csoport 32 országban található vállalatain keresztül több mint 550 000 terméket forgalmaz, amelyek megtekinthetők a honlapon, illetve a katalógusban. Az RS naponta 44 000 árut indít útjára több mint 1 millió ügyfél számára.

A termékkínálatba 2500 piacvezető gyártó terméke tartozik, amely magába foglalja az elektronikai, automatizálási, tesztelési és mérési, valamint elektromos és mechanikai termékcsoportokat.

A vállalatcsoportot a londoni tőzsdén is jegyzik, és a 2013. március 31-én záruló üzleti évben 1,24 milliárd font sterlinges forgalmat ért el. További információkért kérjük, látogasson el a www.rscomponents.hu weboldalra.

 

RS Components Magyarország

Tel.: +36 1 408 8371

Fax: +36 1 408 8372

E-mail: service@rscomponents.hu

www.rscomponents.hu