magyar elektronika

E-mail cím:*

Név:

{a-feliratkozással-elfogadja-az-adl-kiadó-kft-adatvédelmi-és-adatkezelési-tájékoztatóját-1}

BECKHOFF 1Az Ipar Napjai kiállítás egy helyen, egy időben mutatja be a különböző ipari területek legújabb termékeit, szolgáltatásait, a legmodernebb eljárásokat és rendszereket a gépgyártás-technológiától az ipari automatizálásig. A PC-alapú technikák úttörőjeként a Beckhoff folytatta ekez fejlesztését, és bevezetett számos innovatív megoldást, mint például a Tudományos Automatizálást, valamint a TwinCAT 3-at. A PC-alapú vezérléssel és az EtherCAT-tel megvalósított nyílt és univerzális technológia az aktuális és a jövőbeli fejlesztések alapja.

.

 

Integrált automatizálási megoldások a Beckhofftól

XTS: szoftver helyettesíti a komplett mechanizmusokat

Az XTS (eXtended Transport System) a lineáris motort, az erősáramú elektronikát és az elmozdulásmérést egyesíti egy mechatronikai rendszerben. Segítségével egy vagy több, vezeték nélküli mozgatót egy tetszőlegesen és rugalmasan alakítható pályán nagy dinamikával és akár 4 m/s sebességgel is lehet működtetni. Az XTS nagyobb rugalmasság elérését teszi lehetővé a gépgyártásban. Az XTS-alap hardveres építőelemként használható; új vagy további funkciókkal történő bővítés esetén (például, ha a mozgatni kívánt termék típusa változik) a változások implementálása szoftveres úton történik.

 

BECKHOFF 2

 

 

TwinCAT 3.1: új funkciók a kiterjesztett automatizálásra

A Beckhoff bemutatja a TwinCAT 3.1 új verzióját. Ez egy fontos új funkció, amely támogatja azokat a 64 bites operációs rendszereket, amelyeken már a runtime is futtatható.

További fejlesztések:

  • TwinCAT 3 PLC runtime Windows CE operációs rendszerekhez,

  • Forráskód vezérlő az adatbázisok könnyebb integrálásához,

  • Automatikus kódgenerálás az automatizálási interfésszel, és a

  • TwinCAT 3.1 integrálása az új Visual Studio® 2012-be.

BECKHOFF 3

Rendkívül rugalmas: az új multi-touch generáció

A Beckhoff multi-touch panelsorozata azzal nyújt a felhasználónak maximális tervezői rugalmasságot, hogy a kijelzők 7…24”-os képernyőméretű, 16:9, 5:4, ill. 4:3 méretarányú, fekvő vagy álló helyzetű, beépített vagy rögzítőkarral ellátott panelekből állnak. Az új CP22xx-típusú Panel PC-sorozatot 12”-tól kezdve különböző méretű kijelzővel fogják értékesíteni. A panel a legújabb TwinCAT-verzió igényeinek optimális kiszolgálásához a 3. generációs Intel®Core™-i processzorral készül. A CP29xx- és CP39xx-típusú multi-touch-panelsorozat vezetékezése a bekötésnél az új átviteli technológiának köszönhetően lényegesen egyszerűsödött.

 

BECKHOFF 4

 

Terepi buszmodulok új beágyazott PC-generációhoz

A Beckhoff a különböző vezérlési feladatok optimális megvalósítására ARM (CX9020), illetve x86-os CPU-val (CX2000) felépített, beágyazott PC-ket ajánl az alkalmazóknak. A CX2000-es sorozat elemei rugalmasan megválasztható elhelyezési sorrendben (a többmagos processzorokkal, a moduláris PC-s kialakítással, valamint az I/O-interfészekkel együtt) kalapsínre rögzíthetők. A fentieken kívül újdonságként kell még megemlíteni azt is, hogy a master vagy slave terepibusz-illesztő modulok PCI Express-en keresztül csatlakoztathatók a CX2000-hez.

 

BECKHOFF 5

 

Szervoterminál „egykábeles” technológiával - One Cable Technology

Az EtherCAT-es I/O-rendszer tagjaként a legfeljebb 200 W teljesítményű szervohajtáshoz felhasználható EL7201-típusú szervoterminált egy szabványos 12 mm-es házba helyezték el. Az új EL7201-0010-típusú változat a hagyományos resolveres jeladók helyett az AM81xx szervomotorokon lévő „egykábeles” technológiát (OTC) alkalmazza, amivel lehetővé válik az abszolútpozíció mérése és annak elem nélküli tárolása. Az OTC-szervoterminál az új 0,5 Nm-es AM8121-, a 0,8 Nm-es AM8122-, valamint az 1,13 Nm-es AM8131-típusú motorokhoz illeszthető.

 

BECKHOFF 6

 

Az új szervomotorok növelik az alkalmazások számát

A Beckhoff további hajtástechnikai újításokat is kínál. A kereslet kielégítésére a nagyobb teljesítményű AM8000-típusú szervomotor sorozat most is elérhető. Kényszerhűtéssel felszerelve a motorok teljesítménye akár 50%-kal is növelhető. A megnövelt tehetetlenségi nyomatékú AM8500-as sorozatú szervomotorok pedig kiválóan használhatók olyan alkalmazásoknál, ahol a legnagyobb pontosság megtartásával nagyobb tömegek mozgatására van szükség. A rozsdamentes acélból készült hajtóművek az AM8800-sorozat kiegészítéseként a rozsdamentes termékek körét bővítik.

 

BECKHOFF 7

 

 

 

 

Szeretettel meghívjuk önt az Ipar Napjai kiállításra, hogy megismerje teljes termékpalettánkat, a PC- és EtherCAT-alapú vezérlési megoldások legújabb fejlesztéseit.

A Beckhoff magyarországi csapata várja önt!
Standszámunk: A pavilon 302A.

 

 


 

BECKHOFF Automation Kft.
1097 Budapest, Gubacsi út 6.
Tel.: + 36 1 501 9940
E-mail: info@beckhoff.hu
www.beckhoff.hu