magyar elektronika

E-mail cím:*

Név:

{a-feliratkozással-elfogadja-az-adl-kiadó-kft-adatvédelmi-és-adatkezelési-tájékoztatóját-1}

iparnapjai2013-ban újra megnyitja kapuit a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban Magyarország legnagyobb ipari rendezvénye, az IPAR NAPJAI kiállításcsokor, amely május 28–31. között ismét széles iparági palettát ölel át a gépgyártás-technológiától az ipari automatizálásig.

.

 

 

Ahol ember és gép találkozik

 

Az IPAR NAPJAI keretén  belül új üzleti lehetőségeket  kínálva kerül újra megrendezésre a MACH-TECH Nemzetközi gépgyártás-technológiai és hegesztéstechnikai szakkiállítás, amelyet indulása óta dinamikus fejlődés  jellemez.  A piacvezető hazai  kiállítás a régió második legnagyobb  rendezvényéve nőtte ki magát. Az iparág 2013-as seregszemléje a gépipar sokoldalúságát hivatott prezentálni.

A rendezvényen  megmutathatják magukat és termékeiket a szerszámgépés szerszámgyártás, a szereléstechnika, a robotipar, a felületkezelés, a karbantartás, a méréstechnika és a kapcsolódó  szoftverek fejlesztőinek képviselői, valamint a beszállítóipar (SUBCON), a fluidtechnika (FLUIDTECH) és a hegesztéstechnika (WELD-TECH) iparágak  résztvevői is.

Örömmel várják a szervezők az ipari környezetvédelem,  illetve az ipari biztonságtechnika és munkavédelem  vállalkozásait  is az IPAR NAPJAI-n, hiszen  tevékenységük a rendezvényen  bemutatandó  teljes ipari palettához  szervesen kapcsolódik.

A MACH-TECH mellett jövőre ismét képviseltetik magukat megújult formában az ipari elektronika gyártói, forgalmazói  INDUSTRIAUTOMATION néven. Az idén sikerrel debütált nemzetközi ipari automatizálási szakkiállítás a gépiparhoz több szálon kapcsolódó  ipari elektronika, elektrotechnika, ipari IT és az automatizálás képviselőinek  nyújt bemutatkozási lehetőséget.  A két szakkiállítás együttes megrendezése a kiállítói és látogatói célcsoportok között fennálló szinergia eredményeként hatékony eszköz az üzleti sikerek eléréséhez.

Az IPAR NAPJAI egy helyen, egy időben mutatja be a különböző  ipari területek legújabb  termékeit, szolgáltatásait,  a legmodernebb technológiákat, rendszereket, és egyúttal komplex megoldásokat  is kínál a kis-, közép és nagyvállalatok számára.  A négynapos  ipari rendezvényre – minden eddiginél korábban – nagy létszámmal jelentkeztek résztvevők, aminek eredményeképpen november elején  több  mint 4600  m2 lefoglalt  területtel büszkélkedhettek  a szervezők. A kiállításon már biztosan megtalálhatók  lesznek az alábbi márkák:

INDUSTRIAUTOMATION: DISTRELEC, FUJI MACHINE, Next System, OEM Automatic, PHOENIX CONTACT, ROHDE & SCHWARZ, WAGO,  WENGLOR MACH-TECH: AMADA,  AUDI, BAHCO,   CERATIZIT, CHIRON,   ELMAG, ERMAKSAN, FANUC, HOFFMANN NÜRNBERG, HORN, HURCO, INDUMASH, ISCAR,  MITUTOYO,   OERLIKON   BALZERS, PFERD, RATH, RENISHAW,
TRUMPF, ZEISS

A szervezők várják további résztvevők jelentkezését. Jelentkezési határidő: 2013. január 30. Bővebb információ és jelentkezés: www.mach-tech.hu
és www.industriautomation.hu


HUNGEXPO Vásár és Reklám Zrt.
1101  Budapest Albertirsai  út 10.
Tel.: +36 1 263 6000,
fax: +36 1 263 6098
E-mail: hungexpo@hungexpo.hu
www.mach-tech.hu
ww.industriautomation.hu