magyar elektronika

E-mail cím:*

Név:

{a-feliratkozással-elfogadja-az-adl-kiadó-kft-adatvédelmi-és-adatkezelési-tájékoztatóját-1}

ni_autoipari_szimpozium_2012Szakmai előadások mérés- és vezérléstechnikai technológiákról, termékbemutatók, esettanulmányok, gyakorlati szeminárium, kiállítás … és sok más érdekesség várja az érdeklődőket az Autóipari Szimpóziumon.

 

.

 

A National Instruments 2012. május 8-án rendezi idei Autópiari Szimpóziumát. Ez az autóipari alkatrészek és részegységek tervezésével és/vagy tesztelésével foglalkozó szakembereknek szól, azoknak, akik kíváncsiak például arra, hogy milyen rendszerekkel tesztelik a legújabb autóipari technológiákat.

Aki találkozott már olyan problémákkal a tesztelés vagy gyártás során, hogy

  • az összes funkció tesztelése nehezen volt megoldható egyetlen műszergyártó termékeivel, és az így kialakuló hibrid rendszerekben gyakori volt az inkompatibilitás, vagy ha

  • hosszú ideig tartott a teszt és manuálisan kellett beavatkozni a folyamatba, esetleg

  • nehézkes volt a szükséges riportok elkészítése, vagy a precíz gyártási technológia ellenére is hibás alkatrészek kerültek le a gyártósorról,

annak az NI Autóipari Szimpóziumon a helye!

 

Az Autóipari Szimpózium résztvevői első kézből, az iparág jeles képviselőitől ismerhetik meg a legújabb generációs autóipari technológiákat és termékeket, amelyek számukra is segítenek felgyorsítani a fejlesztési- és tesztfolyamatokat.

 

Autóipari Szimpózium – Budapest, 2012. május 8.

Hotel Ramada Resort, Aquaworld

Az érdeklődők további részleteket hungary.ni.com/autoipari-szimpozium weboldalunkon találhatnak.

Szeretettel várjuk az Autóipari Szimpóziumon!


National Instruments Hungary
Információs telefonszám: 06 80 204 704