magyar elektronika

E-mail cím:*

Név:

{a-feliratkozással-elfogadja-az-adl-kiadó-kft-adatvédelmi-és-adatkezelési-tájékoztatóját-1}

ni_koltozesA National Instruments több szállal kötődik Magyarországhoz. Első USA-n kívül települt gyártóbázisa Debrecenben működik, ahol a gyártáson kívül ma már számos más, magas szellemi hozzáadott értéket termelő tevékenység is gyökeret vert. A másik magyarországi érdekeltség, a National Instruments Hungary Kft. (NI), az anyacég magyarországi leányvállalata – és egyben kelet-európai régiós központja – most költözött új telephelyére.

.

A globális szoftver- és hardvergyártó multinacionális nagyvállalatként ismert National Instruments kínálta megoldásokat a kutatók és mérnökök teszt, irányítás- és méréstechnikai, valamint beágyazott tervező alkalmazások területén használhatják. A National Instruments Hungary Kft., a vállalat kelet-európai kereskedelmi, marketing és operatív funkcióit ellátó központja 2012·januárjában költöztette székhelyét Budaörsről a budapesti Infoparkba. A főváros központjában, a lágymányosi egyetemi campus tőszomszédságában található irodapark Közép-Kelet Európa első innovációs és technológiai parkja, amelyről a National Instruments úgy gondolja, hogy magyarországi irodájának és kelet-európai régiós központjának megfelelő otthona lehet.

Az elmúlt évtizedben a National Instruments kelet-európai régiója a régióban elszórtan elhelyezkedő néhány kereskedelmi irodából igazi regionális szervezetté nőtte ki magát, amely immár 13 országnak nyújt támogatást budapesti központjából. A költözés a National Instruments kelet-európai régiójának az elmúlt évtizedben végbement folyamatos, stabil növekedésének és sikerének az eredménye is. Az előzőnél nagyobb méretű, új iroda lehetőséget nyújt az üzletmenet optimalizálására, a további bővülésre és munkaerő-felvételre.

Az Infopark olyan innovációs központ, amelynek célja, hogy maximális kiszolgálást és a lehető legjobb körülményeket teremtse meg elsősorban az informatikával, a telekommunikációval és a szoftverfejlesztéssel foglalkozó cégek számára. Minden épülete igényesen kialakított, parkosított környezetben, első osztályú irodaterekkel, korszerű szolgáltatásokkal felszerelve épült. A kivitelezés során különös figyelmet fordítottak a környezettudatos szempontok megvalósítására. Az Infoparkban a National Instruments Hungary Kft. olyan hasonló multinacionális IT-vállalatoknak lesz közvetlen szomszédja, mint az IBM és Lufthansa Systems, illetve olyan prominens, magyar felsőoktatási intézményeknek, mint az Eötvös Lóránd Tudományegyetem, illetve a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem.

 

A National Instruments Hungary Kft., illetve a National Instruments kelet-európai kereskedelmi és marketing központjának új elérhetőségei 2012. január 23-tól a következők:

 

National Instruments Hungary Kft.

Infopark - E épület

1117 Budapest, Neumann János u. 1/E. 2. em.

Telefon: 06 1 481 1400,

Fax: 06 1 203 3490

E-mail: hungary@ni.com

hungary.ni.com

Szakmai tanácsadás: 06 80 204 704