Skip to main content

A graphIT Kft. országos roadshow-n mutatta be a Solid Edge ST9 újdonságait

Megjelent: 2016. július 01.

 MG 6689Sikerrel zárult a graphIT Kft. Solid Edge ST9 bemutatójának roadshow-ja. A rendezvénysorozat állomásait ebben az évben öt hazai egyetemen: Kecskeméten, Győrben, Pécsen, Miskolcon és a budapesti Műegyetemen jelölték ki, és a „Solid Edge közösség” szakemberei közül mintegy százan követték figyelemmel.

 

Sallay Péter, a graphIT Kft. ügyvezetője a Solid Edge létrejötte óta foglalkozik a CAD-szoftver értékesítésével. Megnyitó beszédében elmondta, hogy a szoftver mai tudása össze sem hasonlítható azzal, amivel 20 évvel ezelőtt bemutatkozott a felhasználóknak. Bár a fejlesztés célja már 1996-ban is egy gyors, könnyen tanulható és egyszerűen kezelhető szoftver létrehozása volt, az évek során a fejlesztéseknek, és az informatikai technológia időközben végbement rohamos fejlődésének köszönhetően – egyre látványosabb, egyre könnyebben kezelhető szoftverváltozatok kerültek piacra. Ezek után nem meglepő, hogy a Siemens PLM-csoportjába tartozó Solid Edge-ből már 2010-ben több mint 1000 licencet adott el a graphIT Kft. az ipar területén működő hazai cégeknek.

 

 MG 6644

 

A számítógéppel támogatott tervezés (CAD) területén a Solid Edge most bejelentett verziója nagyszerű újdonságokkal segíti a jelenlegi és a leendő felhasználókat. Az ST9 legjellemzőbb tulajdonsága a rugalmasság, hiszen az új, felhőalapú licencelés és a testre szabás megoszthatósága, valamint – a választható és biztonságos felhőalapú adattárolási lehetőségeknek köszönhetően alkalmazása – a korábbi verziókhoz képest jelentősen egyszerűsödött.

 

 MG 6699

 

Azon felhasználóknak is érdemes tájékozódniuk az újdonságokról, akik jelenleg más CAD-szoftvereket használnak, hiszen az „Adatáttérés” varázslónak köszönhetően a Solid Edge már képessé vált arra, hogy a Solidworks modelleket és a hozzá tartozó rajzokat az asszociativitás megtartása mellett beolvassa.
A most felsorolt újítások csak néhány azok közül, amelyek most bekerültek a közeljövőben már magyarul is elérhető, 2016-os verzióba. A további részletekről a graphIT szakembereitől kaphatnak tájékoztatást az érdeklődők.

graphIT Kft.
1027 Budapest, Medve u. 17.
Telefon: +36 1 436 9600
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.graphit.hu
www.facebook.com/graphitltd
www.youtube.com/graphitltd

Még több graphIT

 

Címkék: SolidWorks