Skip to main content

AUTOMOTIVE HUNGARY 2016 – Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás

Megjelent: 2016. június 10.

automotive2016. október 19-21. között újra bemutatkoznak a magyar ipar húzóágazata, a járműgyártás kulcsszereplői a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

 

 

 

 

Az eddigi sikeres kiállítások alapján a HUNGEXPO Zrt. 2016-ban újra megrendezi a járműipar legnagyobb regionális fórumát. A kiállításon a járműipar minden ágazata képviselteti magát. A multinacionális világmárkáktól az azok beszállítói körét képező kis- és középvállalkozásokig az autóipar minden szereplője bemutatja kínálatát az autóipar többi szereplőjének és a látogatóknak egyaránt. A kiállítás tematikája lefedi a járműgyártás teljes folyamatát, minden szegmensét a gyártási folyamatoktól, rendszerektől, üzemi berendezésektől és beszállítói szolgáltatásoktól kezdve, az autógyártásban használható informatikai megoldásokon és ipari szolgáltatásokon át a szakemberképzésig.

Amit a résztvevőkről már most tudhatunk

A kiállító cégek és vállalatok mostanáig több, mint 2000 m2 kiállítási területet foglaltak le a Vásárközpont legnagyobb pavilonjában, hogy részt vehessenek a 2016-os eseményen, de a rendezvényhez közeledve számuk és az általuk lefoglalt terület jelentős ütemben növekszik tovább.
A négy magyarországi autógyár mellett olyan – a saját területükön meghatározó – vállalatok vesznek részt kiállítóként mint a Beewatec, a Bosch, a Continental, a Duvenbeck, a Fanuc, a Flextronics, a Karsai Műanyagtechnika, a Kirchhoff, a Knüppel, a KUKA, a LUK Savaria, a MOL, a Thyssen Krupp, a Wedco és a ZF. A felsorolás nem teljes, és a lista korántsem végleges.
Számos város és régió is önálló bemutatkozást tervez a kiállításon, mint például a Nyugat-Pannon Régió, Miskolc és Győr, és az idén először csatlakozik hozzájuk Tatabánya is. A városi standokon olyan nagy nevek mutatkoznak majd be, mint például a BPW-Hungária, a Takata, a Shinwa, az AGC Glass, a Delphi vagy a Bridgestone.
Kollektív bemutatókra is számíthatunk, hiszen közös kiállítói standokat szervez a Czech Trade, az Advantage Austria, a Német-Magyar Ipar Kamara, a MAJOSZ és a Magyar Anyagvizsgálók Egyesülete.

automotive2

A kiállítás kísérőprogramjai

A rendezvényhez magas színvonalú szakmai programsorozat is kapcsolódik, melyek továbbra is az iparág egészét lefedő három kiemelt témakörre épülnek: üzlet, tudomány, karrier.
A hagyományosnak mondható programok mellett mint az Automotive Hungary Techtogether diákverseny és a MAJOSZ-HIPA Beszállítói Fórum, idén számos újdonsággal is várják a szervezők a szakembereket:

  • Az idén először szervezi meg az AUTOMOTIVE HUNGARY keretében a JETRO (Japan External Trade Organization – a japán külgazdasági kapcsolatokat elősegítő szervezet) a japán és magyar alkatrész- és anyagbeszerzési üzletemberek találkozóját,

  • a Portfólió és a MAGE (Magyar Gépjárműipari Egyesület) közösen szervezi a „JÁRMŰIPAR 2016” konferenciát,

  • a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara mérnök-továbbképzési programot készít elő az e-mobilitás témakörében,

  • HIPA TIER UP! stand – A megjelenés célja, hogy erősítse a kooperációt a magyar járműipari egyetemek és a hazai kkv szektor között a szakmai tartalommal megtöltött gyakornoki programok és a közös kutatás-fejlesztési projektek területén.

Társrendezvény

AUTÓTECHNIKA Nemzetközi járműfenntartó-ipari szakkiállítás 2016. október 19-22. (szerda-szombat)

automotive

Kedvezményes előjelentkezés kiállítók részére

Mindazon vállalkozások, amelyek 2016. június 30-ig jelentkeznek kiállítóként az AUTOMOTIVE HUNGARY szakkiállításra, kedvezményes feltételekkel szerződhetnek a kiállításszervezővel.

 

HUNGEXPO Vásár és Reklám Zrt., 1101 Budapest Albertirsai út 10.

Még több AUTOMOTIVE

Címkék: HUNGEXPO

 

AUTOMOTIVE HUNGARY projekt
Tel.: +36 1 263 6384, +36 1 263 6049, +36 1 263 6341
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.automotivexpo.hu

 

AUTÓTECHNIKA projekt

Tel.: +36 1 263 6341
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
autotechnika.hungexpo.hu