Skip to main content

A Schneider Electric támogatja az otthoni IoT-megoldások elterjesztését

Megjelent: 2016. május 04.

threadA Thread Group nonprofit technológiai szervezet igazgatósági tagjaként a vállalat technológiával és iparági ügyfélismeretével segíti tevékenységét.

 

 

 



A Schneider Electric, az energiamenedzsment és az automatizálás nemzetközi szakértője csatlakozik a Thread Group nonprofit szervezet igazgatótanácsához azt a törekvést támogatva, hogy a Thread az otthoni IoT-technológiák legfőbb hálózatkezelési megoldásává váljon. A Schneider Electric világszerte a piacvezetők egyike az okosotthonok, valamint okosépületek területén, és WiserTM programjában a Thread-portfólióhoz igazodó kapcsolatfejlesztési stratégiát dolgoz ki. Ez támogatja az IoT-szervezet kínálatát, köztük az áramvédelmi termékeket, a világítás- és hőmérséklet-szabályzókat, valamint az okosotthonokhoz kapcsolódó egyéb megoldásokat, mint az otthoni biztonság, a napenergia, az energiamenedzsment és az energiatárolás.
A Thread Group célja, hogy a Thread az otthoni IoT-megoldások széles támogatottságú platformja legyen. A szövetség ehhez szoftverekkel, specifikációkkal is hozzájárul, és folyamatos tájékoztatást nyújt a termékfejlesztőknek és a fogyasztóknak a Thread szolgáltatásairól és előnyeiről, a szigorú terméktanúsítás pedig egyedülálló felhasználói élményt kínál. Több mint 230 tag-vállalatával a Thread Group ma az egyik leggyorsabban növekvő szövetség az otthon használt IP-kompatibilis IoT területén.

Bővülő otthoni IoT-megoldások

A Thread platform lehetőséget kínál arra, hogy azt a csoport tagvállalatai – köztük a Schneider Electric – minél gyorsabban alkalmazhassák a biztonság, a kényelem és az energiahatékonyság növelésére. A Thread az egyetlen nyílt szabványú IPv6-alapú protokoll a kis energiájú 802.15.4 hálózatokhoz, amely könnyen és biztonságosan képes több száz eszközt összekapcsolni egymással, mobileszközökkel vagy a felhővel.
A Schneider Electric a Thread-csoport márciusi taggyűlésén mutatkozott be az igazgatótanács tagjaként. Szponzoráló tagként a Schneider Electric – más tagokkal együttműködve – munkacsoportok kialakítását és vezetését tervezi, és a tagokkal, valamint az ügyfelekkel együttműködve kívánja népszerűsíteni ezt a jelentős IoT-protokollt. A Schneider Electric úgy látja: az otthonautomatizálás, az IoT fejlődésének egy olyan meghatározó időszakában csatlakozik a Thread Grouphoz, amikor egyre magasabbak az ügyféligények a biztonság, a kényelem és az energiahatékonyság iránt.

www.schneider-electric.com, www.threadgroup.org