Skip to main content

Kedvezményes helyfoglalás az Automotive Hungary szakvásárra

Megjelent: 2015. június 15.

automotive logoA kiállítani szándékozók 2015. június 30-ig kedvezményesen foglalhatnak kiállítási helyet az az Automotive Hungary Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállításra.

 

Az Automotive Hungary 2015. október 28-30. között kerül megrendezésre a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A kiállítás előkészületei nagy lépésekben haladnak, az előzetes visszajelzések alapján az előző évektől eltérően Magyarország komplex járműipari fórumára a vásárközpont legnagyobb, „A” pavilonjában kerül sor. Május végéig több mint 100, a saját területén meghatározó cég foglalt kiállítási helyet a rendezvényre, köztük a LUK Savaria Kuplunggyártó Kft., a Flextronics International Kft., a National Instruments Kft., a ZF Hungária Kft., a Takata Safety Systems Kft., a Shinwa Precision Kft., a BPW-Hungária Kft., az EvoPro Systems Engineering Kft. és a ThyssenKrupp Presta Kft. A kiállításra nem csak hazai, hanem cseh, török, francia, lengyel, szlovák és angol vállalatok is bejelentkeztek és az érdeklődések alapján további nemzetközi megjelenés is várható. Kollektív bemutatókból sem lesz hiány, hiszen már a kiállítók körét erősíti a MAJOSZ, a Német-Magyar Kamara, Miskolc, Győr és a Nyugat-Pannon Régió. Az Automotive Hungary szakvásár társrendezvénye az Autótechnika-Autodiga Nemzetközi járműfenntartó-ipari szakkiállítás. A kedvezményes helyfoglalási lehetőséggel a Hungexpo a szakterület minden érdeklődője számára előnyös feltételt kínál a kiállítói megjelenésre.

A kiállítás kísérőrendezvényei
  • Az Üzlet, Tudomány, Karrier témakörökre épülő kísérőesemények az Automotives Hungary igazi szakmai találkozóhelyei lesznek.

  • az „Üzlet” tematikát erősíti a HIPA által támogatott MAJOSZ Beszállítói Fórum, melynek keretében felvonulnak az ágazat vezető szereplői.

  • a „Tudomány” témában rendezik meg a Járműfejlesztők Konferenciáját „Remanufacturing, recycling az autóiparban” címmel.

  • az „Edu+Work” túra eseményeiben a fiatalok ismerhetik meg a képzéseket és a munkalehetőségeket, valamint

  • a „HVG Állásbörze” keretében felmérhetik a járműipari humán keresletet.

  • a „Karrier” téma részeként az idén is lesznek a Járműipari Életpályamodellhez kapcsolódó kollektív bemutatók,

  • az „Automotive Hungary TechTogether” verseny, valamint

  • az idén újdonságként jelentkező „Járműipari Játszótér” pedig kötetlen, játékos formában mutatja be a járműipari szakma sajátosságait a kiállítók, illetve a hazai ipari-tudományos központok szemléltetőeszközeivel.

Bővebb információ és kiállítói jelentkezés: www.automotivexpo.hu, és Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Címkék: Automotive | beszállító | Hungexpo