Skip to main content

Ahol az ember és a gép találkozik

Megjelent: 2015. április 17.

Ipar napjaiVilágmárkákkal, multinacionális cégekkel, kis- és középvállalatok kínálatával vár minden érdeklődőt, mérnököt, szakembert az Ipar Napjai és a MACH-TECH-szakvásár 2015. május 12-15. között a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban.

 

 

Májusban Ipar Napjai és MACH-TECH a Budapesti Vásárközpontban

A rendezvény különleges környezetet kínál új üzleti kapcsolatok kiépítésére, a meglévő kapcsolatok ápolására, a piaci trendek feltérképezésére, valamint olyan eseményekre, mint a műszaki-mérnöki megoldások iránt érdeklődőknek igazi meglepetéseket tartogató Application Zone, vagy a MACH-TECH kiállítás keretében megrendezésre kerülő Techtogether-verseny, amelyben egyetemisták és főiskolások mérik össze tudásukat. A kiállítás tematikája teljes keresztmeteszetet mutat az ipari termelés ágazatainak újdonságaiból.

Résztvevők

A kiállításon szinte minden ipari ágazat képviselteti magát. A vállalatok átfogó képet mutatnak egy-egy szakterületről, és a lehető legrészletesebb információkat nyújtják a látogatók szakmai feladatainak megoldásához, miközben a társszakmák trendjeit is bemutatják.
Március közepéig már 12 országból jelentkeztek be a cégek a kiállításra, hogy bemutathassák az ipar különböző szektoraiban, többek között a gépgyártás, a hegesztéstechnika, az ipari elektronika, az automatizálás, a robotika, a szerszám- és alkatrészgyártás, a beszállítóipar, a fluidtechnika vagy a munkavédelem területén számottevő termékeiket, szolgáltatásaikat, újdonságaikat. Az újdonságokról további információt a kiállítás honlapján olvashatnak az érdeklődők.
Az Ipar Napjain a látogatók számos világmárka képviselőivel találkozhatnak. A teljesség igénye nélkül: ABB Kft., Beckhoff Automation Kft., Carl Zeiss IMT Austria Magyarországi Fióktelep, Flexman Robotics Kft., KUKA Robotics Hungária Kft., Mitsubishi Electric Europe BV. Polish Branch, Omron Electronics Kft., Optimum Hungária Kft., Siemens Termelő, Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt., Weidmüller Kereskedelmi Kft. A folyamatosan frissülő kiállítói lista a http://iparnapjai.hu/hu/kiallitoi-lista webhelyen olvasható.

Programok

A széles körű kiállítói kínálat mellett a Hungexpo Zrt. szakmai partnerei által szervezett előadások, konferenciák várják a szakembereket:

  • Az MTA hegesztési albizottságának ülése (szervező: MHtE),

  • Nemzetközi konferencia a vasúti járművekről (szervező: MHtE),

  • GTE-szakmai konferencia,

  • MAGEOSZ-nap,

  • ContiTech-szakmai fórum,

  • ISCAR-napok.

A konferenciák mellett megtekinthető lesz a nagydíjas termékek bemutatója, a Fórum Színpad programja, a kiállítói újdonságbemutatók és a MACH-TECH keretében (2015. május 15-én, pénteken) az egyetemisták, főiskolások versenye, a Techtogether is.

Application Zone

„Az ember és gép. Múlt, jelen… és a jövő” címmel idén is találkozhat az érdeklődő az Application Zone bemutatójával. Az új koncepció alapján összeállított gyakorlati bemutatón látható lesz többek között: virtuális 3D-képet megjelenítő tablet, biometrikus munkaidő-nyilvántartó rendszer, CNC-oktatószoftver 3D-szimulációval, egyedi robotprogramozás, fémet alkalmazó 3D-nyomtató és közvetlenül (adatrögzítő) szoftverbe dolgozó mérési rendszer.

 

A kiállítás támogató partnere az ISCAR

Iscar-Logo

  

 

 

 

 

 


A kiállítás megtekintése a Magyar Elektronika előzetesen online regisztrált olvasói részére ingyenes.
Regisztáljon a www.iparnapjai.hu/magyarelektronika/ weblapon!



 

Hungexpo Zrt.
IPAR NAPJAI – MACH-TECH
1101 Budapest, Albertirsai út 10.
Tel.: +36 1 263 6384
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.iparnapjai.hu

Még több Ipar Napjai

 

Címkék: Hungexpo | Mach-tech | Application Zone | Techtogether

 

 

Kapcsolódó cikkek:

IparNapjai program cikk ajanlo

 

IparNapjai nagydijasok cikk ajanlo