Skip to main content

A gépipar „keresztmetszete” – 2015 májusában újra Mach-Tech

Megjelent: 2014. december 05.

Iparnapjai.lídA Hungexpo Budapesti Vásárközpontban már a jövő évre irányul a figyelem: 2015. május 12-15. között világmárkák, multinacionális cégek, kis- és középvállalatok részvételével ismét megrendezik az Ipar Napjai „kiállításcsomagot”, középpont­jában a Mach-Tech szakvásárral.

 

Legutóbb 2013-ban rendezték meg a Mach-Tech kiállításcsokrot, Magyarország legjelentősebb ipari kiállítását az Ipar Napjai keretében. A kiállítást sikeresnek minősítette a szakma, hiszen a 2011-es megrendezéshez képest 20%-os növekedést könyvelhetett mind a kiállítók számát, mind a kiállítási területet tekintve. A 2013. évi ipari szakkiállítás-együttes keretében a Hungexpo Budapesti Vásárközpont A és G pavilonjában közel nettó 13 000 m2-en 15 ország 358 kiállítója vonultatta fel termékeit, szolgáltatásait.

 

Iparnapjai1

 

Iparnapjai3


A térség jelentős ipari találkozójaként jegyzett rendezvényre 14 ezer (a 2011-es rendezvényhez képest 15%-kal több) hazai és külföldi látogató érkezett. Az elektronika és a gépgyártás mellett WELD-TECH néven újra hegesztéstechnikai szekciót is rendeztek. A pavilonokban felállított Fórum Színpadokon összesen több, mint 50 előadás hangzott el, és számos konferenciát tartottak a kiállítások szakmai partnerei.
Az IPAR NAPJAIT legközelebb 2015. május 12-15. között ren­dezi a Hungexpo a Budapesti Vásárközpontban. Annak a várakozásnak, hogy a jövő évi rendezvény felülmúlja majd a legutóbbit, van alapja, hiszen 2014. október 30-ig 9 ország több, mint 130 kiállítója küldte már el részvételi szándékát a szervezőcsapatnak, és 7000 m2-nyi kiállítási területet már le is foglaltak. 

 

Iparnapjai2


A kiállítás azzal kíván a szakemberek segítségére lenni, hogy átfogó képet mutat be a gépgyártás és a hozzá kapcsolódó számos szakterület és segédiparág trendjeiről.
Az IPAR NAPJAI 2015 a legátfogóbb ipari szakkiállítás, amely egy időben, egy helyen ad lehetőséget minden ipari szegmens bemutatására, felvonultatva az ipar szinte összes ágazatát, a gépgyártástól és hegesztéstechnikától, a méréstechnikán, automatizáláson, robotikán, környezetvédelmen, fluidtechnikán, logisztikán, munkavédelmen és elektronikus biztonságtechnikán át egészen a 3D-nyomtatásig, amely utóbbi új témaként jelenik meg a kiállítás portfóliójában. Folytatják az APPLICATION ZONE bevált hagyományát is. A gyakorlati bemutatóhoz minden kiállító csatlakozhat, hogy kínálatát működés közben mutathassa be az érdeklődő közönségnek.

 

Iparnapjai4


Az eddig bejelentkezett cégek közül többen már újdonságaikat is bejelentették, amelyet az Ipar Napjai keretében kívánnak az érdeklődők elé tárni: a Csúcs Hegesztéstechnika Kft. legújabb fejlesztéseit vonultatja fel, a Cursor CNC Kft. megismerteti majd a látogatókat a Pinacho-esztergákkal, a GE-CO Hungary Kft. 3D-nyomtatóit és -szkennereit mutatja be, az IC-Hungary Kft. pedig új lézerhegesztő gépeit hozza el kiállítási standjára.
A kiállítás szervezését számos szakmai szervezet – köztük a GTE (Gépipari Tudományos Egyesület), az EMOSZ (Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetsége), a MAGEOSZ (Magyar Gépipari és Energetikai Országos Szakmai Egyesület), az MEE (Magyar Elektrotechnikai Egyesület) és a MHtE (Magyar Hegesztéstechnikai és Anyagvizsgálati Egyesülés) – támogatja.

 

Az érdeklődők a Hungexpo www.iparnapjai.hu honlapjáról szerezhetnek be további információt.

Hungexpo Zrt.

IPAR NAPJAI – MACH-TECH
1101 Budapest, Albertirsai út 10.
Tel.: +36 1 263 6384
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.iparnapjai.hu