Skip to main content

A Cognex kézi kódolvasóinak új generációja

Megjelent: 2014. december 05.

cognexAz ipari képfeldolgozás területén piacvezető Cognex Corporation bemutatta a DataMan® 8600 termékcsaládba tartozó DPM kézi kódolvasók legújabb generációját.

 

 

 


„A DataMan 8600 termékcsalád legújabb kódolvasóit a közvetlenül a darabra felvitt jelölések leolvasására is alkalmas DPM ipari kód-leolvasás standardját megalapozó, csúcsminőségű DataMan 8500 kézi vonalkód-olvasók sikerére alapozva fejlesztettük ki. A 2D DPM-kódokkal történő gyors azonosításhoz a gyártóknak tartós, önállóan használható, az összes alkatrész- és kódtípus esetében folyamatos teljesítményt nyújtó kódolvasókra van szükségük” – emelte ki Carl Gerst, a cég elnökhelyettese és az azonosító rendszerek kereskedelmi igazgatója. – „A DataMan 8600 termékcsalád új teljesítménystandardot határoz meg a kézi DPM-kódleolvasókhoz, és megbízható módon bármit leolvas legbonyolultabb DPM-kódoktól kezdve egészen a könnyen olvasható nyomtatott vonalkódokig.”
A DataMan 8600 kódolvasó egyesíti az iparban már oly sokszor bizonyított 2DMax+™ algoritmust és a szabadalmaztatott Cognex UltraLight™ technológiát, és ezekkel a legkülönbözőbb anyagokról és felületekről is megbízható módon leolvassa a legnehezebben olvasható kódokat is.
A DataMan 8600 kézi kódolvasók Etherneten keresztül is tudnak kommunikálni különböző ipari protokollokkal, tehát probléma nélkül beépíthetők a különböző automatizált gyártósorokba. A kódolvasók cserélhető kommunikációs modulokkal rendelkeznek, amelyek felhasználó-specifikus konfigurációt is lehetővé tesznek. A DataMan 8600 kódolvasók vezetékes és vezeték nélküli változatban is készülnek, támogatják az általános ipari kommunikációs szabványokat, többek között az USB, USB Keyboard és az RS-232 technológiákat, valamint a Bluetooth vezetékmentes adatátvitelt az intelligens bázisállomással való kapcsolattartásban.
A DataMan 8600 kódolvasókat nehéz ipari körülmények közötti alkalmazásokhoz tervezték. Tartós és strapabíró kivitelben készülnek, és különböző ipari kábelekkel, valamint tartozékokkal egészíthetők ki. A DataMan 8600 termékcsalád tipikus alkalmazásai: autó főegységek (például motorok, sebességváltók stb.) szerelése, elektronikai berendezések gyártása, repülőgép alkatrészek szerelése, olajipari termékek előállítása stb.

www.cognex.com/dataman8600

 

A Cognex társaság további híreit, esettanulmányait 
www.industrymedia.eu/hu/ portálon olvashatja el.

Cognex Hungary Kft.

Berzsenyi Zsolt
Értékesítési Igazgató, Délkelet-Európa és Magyarország
1088 Budapest, Rákóczi út 1-3.
Tel.: +36 1 501 0650
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.cognex.com

Még több Cognex