Skip to main content

EPLAN Platform 2.4

Megjelent: 2014. október 15.

eplan 30YA fennállásának 30. évfordulóját idén ünneplő EPLAN a dokumentálás és automatizálás területén szerzett jelentős szoftverfejlesztési és szolgáltatási tapasztalatait kívánja megosztani felhasználóival és az érdeklődőkkel. A tervezési módszerek és mérnöki tervezőrendszerek folyamatos fejlődésen mennek keresztül az egyre növekvő elvárásoknak eleget téve, ami „izgalmas” időszakká tette az EPLAN teljes „élettörténetét” felülelő időszakot.

 

Napjainkban a tervezési és dokumentálási folyamatok egyre inkább a gyártás támogatására fókuszálnak. Miután a jelenlegi normák és szabványok a funkcionális tervezési megközelítést helyezik előtérbe, az innovatív tervezési eszközök alkalmazásával hatalmas potenciál nyílik a termékelőállítási folyamatok optimalizálása területén.

eplan platform

1. ábra

 

Az EPLAN Platform (1. ábra) új tulajdonságai hozzásegítenek a projektek jobb strukturálásához és a tervezés során felmerülő számos „napi feladat” automatizálásához. A dokumentáció minősége és felépítése döntő jelentőségű, ezért az IEC 81346 és az IEC 61355 szabványok bővített támogatásának (2. ábra) igen nagy a jelentősége. A PLC BUS topológia definíciójának leegyszerűsítése révén a PLC hálózati struktúrák tervezése sokkal könnyebbé vált (3. ábra).

 

eplan szabvanytamogatas

2. ábra

 

eplan buszkezeles

3. ábra

 

 

A felhasználó által definiált tulajdonságok és az új kereszthivatkozások nagyban segítik a tervezést. A továbbfejlesztett „EPLAN Project Processing” modul lehetővé teszi az EPLAN Pro Panel felhasználóknak, hogy a készülékek vagy csatlakozó adatok más rendszerekből történő importálásával a kapcsolószekrény elrendezési tervét akár kapcsolási rajz nélkül is elkészíthessék. Új konfigurátor került beépítésre az EPLAN Fluid rendszerbe: a tömlővezeték konfigurátor a tömlővezetékek gyors és egyszerű tervezését és gyártását támogatja. Az EPLAN Preplanning modul mostantól új funkciókkal támogatja az előzetes tervezési projektfolyamat során előforduló elvárásokat. Több mint 10 új gyártóval és azonnal letölthető 80 000 cikkadattal egészült ki az EPLAN Data Portal, és ez csak néhány részlet: bővebb leírást talál valamennyi újdonságunkról a szoftver DVD dokumentumok könyvtárában.

30 éves tapasztalatunkat örömmel bocsátjuk partnereink és más érdeklődők rendelkezésére. Tanfolyamaink, konzultációink segíthetnek abban, hogy a felhasználók minél alaposabban kiaknázhassák az EPLAN-megoldások tulajdonságait és az új tervezési módszerek segítségével hatékonyabban automatizálhassák dokumentálási folyamataikat.

A cég honlapján további információkat talál a kínált szoftverekről és szolgáltatásokról.

 

EPLAN Software & Service GmbH Fióktelep

2040 Budaörs

Puskás Tivadar u. 1. d2

Tel.: +36 23 420 735

Fax: +36 23 420 367

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.eplan.hu

Még több EPLAN

 

Címkék: Data Portal