Skip to main content

A Cognex In-Sight Micro 1500-as kamerával „gyorsabban lát”

Megjelent: 2014. szeptember 08.

CognexAz ipari képfeldolgozásban vezető szerepet játszó Cognex Corporation cég a napokban mutatta be a másodpercenként több mint 200 kép készítésére is képes, nagysebességű, kompakt, intelligens ipari kamerás rendszerét. Az In-Sight 1500 akár 400 ellenőrzést is képes végrehajtani egy másodperc alatt, ha a képfelbontás nem haladja meg a 640×240 képpontot. A készülék különböző képfelbontási módjaihoz természetesen eltérő ellenőrzési sebesség tartozik: 640×480 képpont felbontással 200, 800×600 képpont felbontással pedig 150 kép készíthető másodpercenként.


„Az In-Sight Micro 1500 a nagysebességű képkészítés és a nagyteljesítményű adatfeldolgozás kombinációja, amely a leggyorsabb gyártósorokon is megbízhatóan hajtja végre az ellenőr­zési fela­datokat” – jelentette ki Joerg Kuechen, a cég elnökhelyettese és a kamera üzletág igazgatója. „Lehetővé teszi az élelmiszeriparban, az italgyártásban és fogyasztási cikkek előállítási folyamatában, hogy a gyártók a nagysebességű gyártósorok kritikus helyeire elhelyezzék az ellenőrzési pontokat, növelve a termék minőségét és csökkentve a gyártási költségeket.”
Az In-Sight Micro teljes hardvere 30×30×60 mm-es méretű, ezért ideálisan használható a robotok szűk környezetében, a gyártósorokon és más gépi berendezéseken, nagysebességű csomagológépeken, termékek és tárgyak meglétét ellenőrző munkaállomásokban, szállítópályák felügyele­tében, különböző termékek (fogyasztási cikkek, elektronika, élelmiszer stb.) gyártósorain. Az In-Sight Micro 1500 képfeldolgozó rendszer a bejelentés óta már rendelhető is.

 

www.cognex.com

 

Még több Cognex

 

Címke: képfeldolgozó