magyar elektronika

E-mail cím:*

Név:

{a-feliratkozással-elfogadja-az-adl-kiadó-kft-adatvédelmi-és-adatkezelési-tájékoztatóját-1}

akYtec 1Automatizálási feladatokra szolgáló eszközeinek portfólióját ITP14 és ITP16 kijelzőinek bevezetésével bővítette az akYtec. Az általánosan alkalmazható eszközök az ipari folyamatok felügyeletét és ellenőrzését biztosítják.

 

 

 

A feszültség- és árambemenettel rendelkező ITP14 folyamatkijelző, valamint az ITP16 hőmérséklet-kijelző is kompakt méretű és ergonomikus kialakítású. NPN tranzisztoros kimenettel rendelkeznek, amelyek riasztásra és vezérlésre egyaránt használhatók. Az utóbbi esetében be- és kikapcsolás (ON/OFF) -szabályozásra is lehetőséget nyújtanak 200 mA / 42 V DC terhelhetőséggel.

 

akYtec

Az ITP14 és ITP16 kijelzők kis mérete lehetővé teszi a kiegészítő mérőegységként való használatukat


Az ITP14 folyamatkijelző analóg bemenete alternatív módon 0–10 V és 2–10 V feszültségű, illetve 4–20 mA, 0–20 mA és 0–5 mA áramerősségű jeltartományokkal használható. Az eszköz analóg bemenete, kimenete és tápegysége egymástól galvanikusan elválasztott. Az ITP14 az ipari jelzőlámpáknál jól ismert 22,5 mm-es szabványos furatba illeszthető, így gyorsan és egyszerűen telepíthető. A különböző folyamatoknál – mint például a vízellátás, vagy hőtechnikai folyamatok – mért értékek vizuális megjelenítésére alkalmas.

 

akYtec 1

Az ITP14 és az ITP16 kompakt kijelzők két színben kaphatók

 
Az ITP16 hőmérséklet-kijelző az ipari folyamatok felügyeletére és szabályozására szolgáló eszköz, konfigurálható analóg bemenettel, amely képes különböző RTD-k (Pt50, Pt500, Pt100 és Pt1000 hőmérséklet-érzékelők), vagy hőelemek (K, J, N, T és egyéb típusok) fogadására. A kijelző riasztási funkcióval is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy ~2 Hz-es frekvenciával villog, ha a mért érték meghaladja a beállított riasztási értékeket.

 

akYtec 2

A kijelzők 22,5 mm-es szabványos ipari jelzőlámpafuratba illeszthetők


Mindkét kijelzőtípus –40 és +60 °C közötti környezeti hőmérsékleten használható, IP65 előlapi védettséggel. A piros, vagy zöld színű LED-ekkel rendelhető kijelzők fő ismertetőjegye a kijelzőtest hengeres kialakítása, ami kizárólagosan az akYtec által gyártott folyamatkijelzőkre jellemző a piacon. A kompakt készülékek vezérlőszekrény ajtajára vagy vezérlőpulton is felszerelhetők.


ABACUS PLUS Automatizálási Kft.
2100 Gödöllő, Remsey J. krt. 9.
Tel.: +36 30 411 0239
E- mail: abacuskft@abacuskft.hu
www.abacuskft.hu

www.akytec.de