Skip to main content

FLIR E53 – A professzionális hőkamerák belépő modellje

Megjelent: 2019. szeptember 10.

flirAz érzékelőrendszerek innovatív gyártója a FLIR Systems Exx sorozatának legújabb tagja élénk képeket és nagy mérési pontosságot garantál mindennapos kemény munkakörülmények közötti felhasználás esetén is.

 

 

 

A FLIR Systems, Inc. bemutatta a FLIR E53-at – az Exx sorozat professzionális hőkameracsaládjának legújabb tagját elektronikai, mechanikai és építőipari használathoz.
Ez az Exx sorozat belépő szintű modellje, de ugyanolyan képtisztaságot, mérési pontosságot és számos, a robusztus kialakításból eredő funkciót kínál, mint az Exx termékcsalád többi eszköze. Az E53 olyan professzionális hőkamerás képalkotási technikával rendelkezik, amely számos szakember és vállalkozó számára lehetővé teszi a forró pontok vagy az épület hiányosságainak azonosítását, mielőtt azok költséges javításokhoz vezetnének. A FLIR E53 ragyogó 4” érintőképernyővel és 160 fokos látószöggel rendelkezik annak érdekében, hogy a felhasználók mindig tiszta hőképet lássanak bármilyen szögből. A többi Exx sorozatú modellhez hasonlóan az E53 jelentős fejlesztéseket valósít meg a FLIR MSX technológiájához, egy 5 megapixeles vizuális kamerát használva a kép jobb áttekinthetősége, perspektívája és olvashatósága érdekében. Az E53 240 × 180 felbontású érzékelője több mint 43 000 hőmérsékletipont-mérést és magas hőmérséklet-tartományt biztosít 1200 °F-ig (650 °C). A FLIR E53 robusztus és vízálló kialakításának köszönhetően ellenáll a technikusok és vállalkozók kemény munkakörülményeinek, akár mindennapos használat során is.

 

flir 1

 

Az agilis felhasználói felület intuitív kezelést és olyan hasznos funkciókat biztosít, mint a 1-Touch Level/Span, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a képernyő megérintésével javítsa a célpont kontrasztját. A továbbfejlesztett Wi-Fi-vel, a METERLiNK®-kapcsolattal és a testre szabható munkamappákkal az archiválás és a jelentéskészítés még soha nem volt ilyen egyszerű. „A FLIR E53 segítségével az Exx sorozat professzionális kézi kameráit elérhetőbbé tesszük azon ipari szakemberek számára, akik ugyan hozzáférnének az ilyen típusú technológiához – a világ hatodik érzékéhez (the World’s Sixth Sense) –, azonban eddig úgy gondolták, hogy mindez elérhetetlen – mondta Rickard Lindvall, a FLIR Systems vezérigazgatója. – Megoldási, érzékelési és jelentési eszközöket kínálunk, amelyekre szükség van a problémák gyors és pontos diagnosztizálásához, illetve a javítások garantálásához.” A FLIR E53 a mai naptól elérhető FLIR forgalmazó partnereken keresztül.
További információért látogasson el a www.flir.com/exx-series weboldalra. 



FLIR Systems

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.flir.com