magyar elektronika

E-mail cím:*

Név:

{a-feliratkozással-elfogadja-az-adl-kiadó-kft-adatvédelmi-és-adatkezelési-tájékoztatóját-1}

rs components rs797 amphenol isobus lidAz RS Components forgalmazásában már elérhető az Amphenol kör alakú ISOBUS csatlakozóinak új sorozata, amelynek típusai eleget tesznek a traktorok és más munkagépek közötti kommunikáció és vezérlés soros adathálózatára vonatkozó szabvány előírásainak.

 

 

 

Az ISOBUS sorozathoz tartozó kábelcsatlakozó aljzatok fő alkalmazási területét a mezőgazdasági és erdészeti járművek alkotják, mivel a terméksor az ISO 11783-2 előírásoknak megfelelő, szabványos csatlakoztatást biztosít.
A szabvány meghatározza a mezőgazdasági, erdészeti, illetve egyéb munkagépek és a hozzájuk tartozó munkaeszközök (legyenek azok akár felszereltek, fél-felszereltek, vontatottak vagy önműködőek) vezérlésében, valamint az azok közötti kommunikáció során használt 250 kbit/s sebességű soros adathálózatban alkalmazható, sodort, nem árnyékolt, négyeres kábel fizikai rétegét.
A kilenc pólusú, kábelre szerelt, kör alakú csatlakozósorozat egyik lényeges jellemzője a kétméretű 8 db tápérintkező 6, 10 és 16 mm2-es vezetékmérethez. A sorozathoz tartozó, gyors és biztonságos összeszerelést lehetővé tevő kábelcsatlakozó változatok terepi eszközöket és felülfröccsöntött kábelszerelvényeket is tartalmaznak.

 

rs components rs797 amphenol isobus

 

Besorolásának köszönhetően 24 V-os működéshez is megfelelő, ezenkívül a sorozat az IP67 és IP69K víz és por behatolásával szembeni védettséget leíró kategóriáknak is megfelel. A sorozat teljessé tételéhez az RS porvédő sapkák széles választékát is kínálja.

 

RS Components Magyarország
Tel.: +36 1 580 2262
E-mail: info@rscomponents.hu
hu.rs-online.com

 

Még több RS Components