Skip to main content

Csúcskategóriás számítási teljesítmény ultrakompakt méretben

Megjelent: 2018. április 10.

pr132017 Beckhoff C6030 print2A Beckhoff ipari PC-inek új, ultrakompakt, kiemelkedően rugalmas alkalmazási lehetőségekkel rendelkező családja a C6015 típusú ipari PC-vel mutatkozott be és rendkívül sikeresnek bizonyult.

 




Az új, szintén ultrakompakt, C6030 típusú ipari PC (IPC, www.beckhoff.hu/c6030) a legnagyobb számítási teljesítményt igénylő, bonyolult alkalmazások kezelésére is alkalmas, megőrizve a kis helyigényből, univerzális használhatóságból és rugalmas telepíthetőségből fakadó előnyöket. A mindössze 132 × 132 × 67 mm méretű, többmagos számítógép 6. és 7. generációs Intel® Core™ i sorozatú, magonként akár 3,6 GHz-es órajellel működő processzorai bőséges számítási teljesítményt nyújtanak.

 

pr132017 Beckhoff C6030 print2


A képességeiben hozzá legközelebb álló, vezérlőszekrénybe szerelt, C6930 típusú IPC-hez képest az ultrakompakt C6030 mindössze feleakkora helyet igényel, mégis már alapkiépítésében is több interfészt tartalmaz. Opcióktól függően a C6030 akár 34%-kal is olcsóbb lehet, mint a hasonló, C9xx sorozatú IPC-k. Kis mérete ellenére a C6030 – Intel® Celeron® és Pentium® kétmagos processzorok mellett – korszerű, akár 6. és 7. generációs, Intel® Core™ i sorozatú processzorokat is tartalmaz (négymagos felépítésig terjedően), így optimális hűtés mellett akár 3,6 GHz-es órajellel is futhat.
Mindez azt jelenti, hogy a C6030 kis méretben nyújt óriási számítási teljesítményt, bőséges funkcióválasztékkal. A C6030 szinte bármilyen automatizálási és megjelenítési feladatra alkalmas, többek között bonyolult tengelyvezérlésekre, nagy számítási igényű HMI-alkalmazásokhoz, nagy adatmennyiségek kezelésére és rendkívül rövid ciklusidejű alkalmazások futtatására egyaránt. A kártyára integrált, négy 100/1000Base-T csatlakozóval, továbbá négy USB 3.0 és két DisplayPort révén a C6030 ideális hálózatokhoz, és kiválóan alkalmas nagy műveleti sebességet igénylő, Ethernet-alapú vezérlési feladatok végrehajtására is.

 

Masszív, kiváló minőségű eszköz rugalmas beépítési lehetőségekkel

Mind az új, ultrakompakt alaplap, mind a cinkprésöntvényből és alumíniumból készült, masszív készülékház új fejlesztés, melyeket a Beckhoff megszokott tervezési szempontjai alapján alkottak meg. Ilyen többek között az ipari alkalmazhatóság, a „Made in Germany” fogalommal párosuló gyártási minőség, a megbízhatóság, valamint a csúcsminőségű megjelenés és kezelhetőség. A rendkívül hosszú élettartamú, dupla golyóscsapágyakkal szerelt, fordulatszám-figyeléssel és szabályozással rendelkező ventilátort tartalmazó C6030 a választott processzortól függően akár +55 °C-ig is üzemeltethető.
Az ultrakompakt ipari PC-k családjának legújabb tagja, a C6030 a beépítés terén is rendkívül rugalmas. Igény szerint hátlapjánál vagy oldallapjánál fogva rögzíthető akár függőlegesen, akár vízszintesen, és a csatlakozók irányát szabadon beállítva. Számos különféle környezetbe telepíthető, hatékony kábelvezetés mellett még rendkívül szűk helyeken is.

 

BECKHOFF Automation Kft.
1097 Budapest, Gubacsi út 6.
Tel.: + 36 1 501 9940
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.beckhoff.hu

 

Még több BECKHOFF