magyar elektronika

E-mail cím:*

Név:

TME lid

A CoolSiC az egyik legfejlettebb szilícium-karbid alapú új technológia. A szilícium-karbidot azon anyagok közé sorolják, amelyek a jövőben komoly esélyekkel forradalmasíthatják a teljesítményelektronikai piac szerkezetét. A sorozat termékeire jellemző, hogy esetükben kevésbé magas követelményszintű hűtőrendszerek (pl. kisebb méretű hűtőbordák) alkalmazása is elegendő, és ezzel együtt a berendezés mérete is jelentősen csökkenthető.

 

osram lidAz Osram Opto Semiconductors bővíti az infravörös Oslon Black kínálatát egy újabb, szűkebb ±25° szögben világító infra LED-del. Az új SFH 4718A IRED eszköznek köszönhetően a közepes rögzítési tartományú kamerarendszerek megvilágító egységei többé nem igényelnek másodlagos optikát. Az Oslon Black család széles választékot kínál a legkülönfélébb infravörös alapú alkalmazásokhoz.

 

MediaTekp lidA MediaTek – HSINCHU, Tajvan – bejelentette, hogy elindítja a Helio P22-t, a Helio család legújabb, nagy teljesítményű és energiatakarékos chip gyártását. A TSMC 12 nm FinFET technológiával készült processzor mesterségesintelligencia-alkalmazást, kettős kameratámogatást, valamint jobb kommunikációt és csúcsminőségű funkciókat kínál a középkategóriás készülékek számára.

 

ams lidA környezeti fényérzékelőket és a közelségérzékelőket egyre inkább az intelligens otthonok, a dolgok internete (IoT) és a fogyasztói elektronika eszközeiben használják. Az ams bemutatja az új TSL2540 és a TSL2541 környezeti fényérzékelőket, valamint a TSL2740 kombinált környezeti fény- és közelségérzékelőt.

 

 

LTM4653Az LTM4653, 58 Vin step-down μModul szabályozó – szabályozatlan vagy ingadozó, 24 V-tól 48 V-ig terjedő bemeneti feszültségről – bármilyen zajos környezetben, mint például gyári automatizálás, ipari robotika, távközlési infrastruktúra és avionikai rendszerek is működhet. Az egy tokban integrált bemeneti és kimeneti szűrők lehetővé teszik, hogy az eszköz megfeleljen az információs technológiai berendezések számára előírt EN55022 B. osztályú EMC szabványnak.

 

 

sensirion lidSensirion a digitális mikroszenzorok és -rendszerek vezető gyártója egy új érzékelővel jelentkezett. Az SPS30 finompor-részecskék (PM) érzékelője technológiai áttörést jelent az optikai PM érzékelők piacán. Mérési elve lézersugárzáson alapul, és a Sensirion innovatív szennyeződés-ellenálló technológiája kiváló minőséget és pontos méréseket tesz lehetővé.

 

 

qualcomm vision intelligence platform qcs605 photo 2A Qualcomm bemutatott két új intelligens képfeldolgozó áramkört – olyan alkalmazásokhoz, mint kereskedelmi és otthoni felügyeleti rendszerek, VR 360 fokos kamerák (Virtual Reality – virtuális valóság), robotok, intelligens kijelzők, sportkamerák, hordozható fényképezőgépek.

 

 

 

Toshiba Fotorele lidA Toshiba U-MOS VIII technológiájával gyártott, belső MOS FET eszközöket tartalmazó fotórelé családja öt új típussal rendelkezik: TLP3543A, TLP3545A, TLP3546A, TLP3556A és TLP3558A. A DIP4 és DIP6 tokozású nagyfeszültségű fotórelék akár 5 A kapcsolására is képesek.

 

 

AMS Referencia tervAz AMS, a világ egyik vezető, nagy teljesítményű érzékelő megoldásainak szállítója bejelentette az első integrált vitális jelérzékelő referenciatervének megjelenését. Az AS7024-en alapuló megoldással pontos, gyors és kényelmes mandzsetta nélküli vérnyomásmérést valósíthatnak meg.

 

biosensor lid2A LifeSignals új, vezeték nélküli bioszenzoros platform – a 3M és az STMicroelectronics közös fejlesztése – megfelel az orvosi és az egészségügyi piac szigorú követelményeinek. Az LSP család jelenleg két szilíciumeszközből és fejlesztői támogatásból áll.

 

 

 

 
 
 

 

  feed-image Magyar Elektronika  
Advertisement
--!>