Skip to main content

Altium Designer szoftverkövetés

Megjelent: 2014. április 15.

Altium mukodes kozben illHa egy szoftvereszközt megvásárolunk, az a szoftvernek az adott pillanatban érvényes állapotát tükrözi. A fejlesztés azonban folytatódik, hogy az eszköz folyamatosan alkalmazkodhasson a szakterület változó kihívásaihoz. Ezek eredményét az Altium Designer NyÁK-tervező szoftverhez egy évig automatikusan járó, utána pedig meghosszabbítható „Szoftverkövetés” szolgáltatás juttatja el a felhasználókhoz.

 

Csak „naprakész” CAD-szoftverekkel tarthatunk lépést a változó követelményekkel

 

Napjainkban az egyes tervezőszoftvereknél bevált szokás a különböző időtartamokhoz kötött licenckövetési díjak alkalmazása. Az Altium Designer esetében ez úgy jelenik meg, hogy a licenc vásárlásába beletartozik egy évre szóló szoftverkövetés is, amely az egy éves árban foglalt követés lejárta után meghosszabbítható vagy lemondható. Azok a felhasználók, akik eddig esetleg nem voltak biztosak abban, mit kaphatnak a hosszabbítás meegvásárlásával, a következők alapján tisztább képet kaphatnak arról, hogy mit is jelent Altium Designer Szoftverkövetőnek lenni, mi is pontosan az a hozzáadott tudás, amit a felhasználók ezzel a szolgáltatással kaphatnak.

  • Az Altium a csúcstechnológiájú NYÁK-tervezést tűzte ki célul, ehhez pedig elengedhetetlen a folyamatos hozzáférés a rendszeresen megjelenő újdonságokhoz, programkiegészítésekhez, melyek célja egyértelműen a minőségi és effektív eszköztervezés lehetőségének biztosítása.

  • Az Altium – az elektronikai ipar egyre nagyobb követelményeinek megfelelve – „túl gyorsan” fejlődik. A felhasználó anélkül csökkentheti a frissítésre költött kiadásait, hogy folyamatosan az új verziók megvásárlásán kelljen aggódnia. A havonta megjelenő újítások, javítások a szoftverkövetés keretein belül alanyi jogon járnak az azzal rendelkezőknek.

  • Néhány kattintással elérhetőek az előre elkészített tervezési tartalmak, referencia tervek. Nincs szükség elterjedt szabványok szerinti újra elkészítésre, megrajzolásra.

  • A felhasználó folyamatosan bővülő alkatrész-adatbázishoz férhet hozzá. Mintegy 30 félvezetőgyártó több százezer terméke pár kattintás után letölthető az Altium adatbázisából és betervezhető az éppen aktuális projektbe.

  • Az Altium felhasználói közösségének tagjai nemcsak megvitathatják az esetlegesen felmerülő kérdéseiket, hanem szavazás segítségével javasolhatnak, illetve támogathatnak hibajavításokat és újításokat. Ezzel közvetlen hatást gyakorolhatnak a szoftver fejlődésére.

  • Az Altium szoftverkövetés előfizetőit a terméktámogató részleg kiemelt felhasználóként, kiemelt figyelemben részesíti, és igyekszik a problémákra, kérdésekre a leghamarabb megoldást találni.

  • Az idei évtől kezdve a rendszeres Altium Szemináriumot egy nappal (Altium Felhasználó Nap) bővítették, amellyel kifejezetten a szoftverkövetéssel rendelkező felhasználók sajátos igényeit kívánják kielégíteni. Az Altium-szakértők hasznos tervezési tippeket és megoldásokat mutatnak be a szoftverkövető felhasználóknak.

 

Az Altium Designer értékes munkaeszköz. Érdemes tehát a felhasználóknak megfontolnia, hogy megőrizzék az értékét, hogy a fejlesztők lépést tarthassanak a hardvertervezés világának rohamosan változó követelményeivel.

 

További felvilágosítás:

HT-Eurep Electronic Kft.
Tokovics Ákos
1037 Budapest, Montevideó u. 3/A
Tel.: +36 1 339 5219
Mobil: +36 30 425 7235
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.hteurep.hu

 

 

Még több HT-Eurep

 

Címkék: Altium Designer | NyÁK | tervező | szoftverkövetés | CAD