Skip to main content

Ipar Napjai – 2014. május 27-30. között a Budapesti Vásárközpontban

Megjelent: 2014. április 10.

ipar napjai i logo cvs web A Hungexpo Zrt. új koncepciójának lépéseit követve IPAR NAPJAI 2014 néven megszervezi  Magyarország legátfogóbb ipari szakkiállítását, amely egy időben, egy helyen ad lehetőséget minden ipari szegmens bemutatására.

 

Résztvevők

Az idei Ipar Napjaira eddig több kiállító küldte be a jelentkezését, mint két éve az azonos időszakban. A szervezők megkezdték – a 12 országból érkezett több, mint 180 kiállítóval egyeztetve – az A pavilon standjainak kiosztását. (A jelenleg lefoglalt 5000 m2 fölött a helyeket már csak a jelentkezések sorrendjében, feltételesen tudják előjegyezni partnereiknek.)
A kiállításon nemcsak törzskiállítók és új üzletfelek vesznek részt, de visszatérők is, a kiállítás nemzetköziségét pedig a tajvani és a német kollektív standok erősítik majd. A rendezvényen szép számban vesznek részt a multinacionális nagyvállalatok, valamint a hazai közép- és kisvállalkozások egyaránt. A teljes kiállítói listát a rendezvény honlapján (www.iparnapjai.hu) a kiállítói lista menüpont alatt találják az érdeklődők.

 

DSC 0607 web

 

Kiemelt szekciók

A kiállításon az ipari automatizálástól a méréstechnikán keresztül a robottechnikáig számos területről érkezett cég mutatkozik be, a műanyagalkatrész-gyártástól a felületkezelésen át a hidraulikus, pneumatikus megoldásokig, a szerszámgépgyártástól a fémmegmunkáláson keresztül a munkavédelemig, a szereléstechnikai, kötéstechnikai eszközökön át az átfogó logisztikai megoldásokig.


A teljes árucsoportjegyzékből kiemelt tematikai pontok, szekciók a következők:

  • INDUSTRIAUTOMATION
    (ipari elektronika, elektrotechnika, automatizálás),

  • ENERGEXPO
    (energetika, energiagazdálkodás),

  • FLUIDTECH
    (fluidtechnika: pneumatika, hidraulika, szivattyúk, kompresszorok, tömítéstechnika),

  • SUBCON
    (beszállítóipar, fémfeldolgozás),

  • MACH&WELD
    (gépgyártás, hegesztéstechnika, robotika),

  • CHEMTECH
    (vegyipar, műanyagipar, gumiipar),

  • SECUTECH-VÉDTECH
    (munkavédelem, tűzvédelem, biztonságtechnika),

  • LOGEXPO
    (ipari logisztika).

 

Újdonságok

A már bejelentkezett kiállítók számos újdonsággal várják az érdeklődőket. Többek között az ABB Kft. áll elő újdonságával, az ABB Force Control (FC) erőmérő cellával, amelynek grafikus programozói felülete, nyomaték- és sebességszabályozása egyaránt megújult, és amely jelentősen növeli a megmunkálás hatékonyságát. A Com-Forth Kft. jóvoltából megtudhatják majd a látogatók, hogy mi is az a groov, az IMI International Kft. Norgren Divízió bemutatja, hogy mire jó egy IVAC-henger, az INS Ipari Alkalmazások Zrt. pedig azt, hogy mitől jobb az új TORNADO® T-2 forgódugattyús szivattyú az előző verziónál.
A Ge-Co Hungary Kft. elhozza a kiállításra 3D-nyomtatóját, amely forradalmian új megoldást kínál a fejlesztési idő csökkentésére a tervezéstől a szerszámkészítésig terjedő folyamatban. A KEMATECHNIK Mérnökiroda Kft. a látogatók elé tárja az új gyorskoptató technológiát, amelyben nagy sebességű, örvénylő mozgást végző  koptatótestek által jön létre az eddigi vibrácós gépekhez képest hatékonyabb megmunkálás, amely lerövidíti a feldolgozáshoz szükséges időt. A maguk módján szintén időt takarítanak meg a KRL Kontrol Kft. által gyártott FOT-típusú fázisjavító berendezések, amelyek bekapcsolási ideje akár 20 ms-nál is kisebb lehet, a tesa tape Kft. pedig új megoldást mutat tesa® ACXplus kétoldalas ragasztószalagjával az iparban felmerülő, nagy kihívást jelentő, tartós ragasztási igények kielégítésére.
    A Hungexpo meghívja az érdeklődőket Magyarország legnagyobb ipari seregszemléjére, ahol az érdeklődők számos kiállító termékeivel, szolgáltatásaival, újdonságaival találkozhatnak.

 

www.iparnapjai.hu

 

 

A Magyar Elektronika Szakfolyóirat Szerkesztősége nagy örömmel várja látogatását a Hungexpo területén 2014. május 27-30. között megrendezendő IPAR NAPJAI kiállításon!

A kiállításra ingyenes e-ticket belépőjegy igényelhető az alábbi
- a kiállításszervezővel történt együttműködésünk alapján kialakított -
regisztrációs linken:

http://www.iparnapjai.hu/magyarelektronika

 

Ipar Napjai 2014 Egyuttm Banner ingy belepojegy

 

 

 

Még több Ipar Napjai