Skip to main content

Adatcsere a katalógus alkatrészek szinkronizálásával

Megjelent: 2014. november 13.

eplan teamcenter next-to-leadElkészült az EPLAN és a Teamcenter közötti modern, az E-CAD és a PLM alkatrész könyvtárak közötti kétirányú szinkronizálást is tartalmazó interfész. A szinkronizáció beállítások lehetővé teszik mind a rendszeres, mind pedig az eseti szinkronizálást. Az integráció az alkatrészadatok létrehozására és frissítésére, valamint a legújabb Teamcenter verziók támogatására hivatott funkciókat is tartalmazza.

 

 

Elérhetővé vált az EPLAN és a Teamcenter® szoftverek közötti – a katalógusalkatrészek szinkronizálását és a Teamcenter verziók kibővített támogatását is lehetővé tévő – kiterjesztett interfész, amely támogatja az EPLAN alkatrész adatbázis megfeleltetését a Teamcenter adatokkal. Az egy évvel ezelőtt bejelentett és a piac által kedvezően fogadott integrált funkcionalitás óta a felhasználók türelmetlenül várták az EPLAN és Teamcenter közötti villamosmérnöki interfész megjelenését is. Az EPLAN Platform projektadatai immár közvetlenül a Teamcenteren is feldolgozhatók, ami a világon a legszélesebb körben használt termékéletciklus menedzsment (PLM) portfólió. Az integrációs modul zökkenőmentesen ágyazza be az EPLAN Platform megoldásait a PLM-környezetbe. A villamostervezés így a digitális termék modell egyik összetevőjévé vált. Az E-CAD-adatok, pl. csatlakozólisták, anyagjegyzékek és EPLAN jelentések teljessé varázsolják a termék modellt.

Alkatrészlisták létrehozása, mentése és felülvizsgálata

Az interfész teljesíti a Design Data Management alapvető követelményeit. Ide tartozik az EPLAN műszaki adatainak kezelése; az adatok megnyitása, mentése és felülvizsgálata; minden engedélyezési és változtatási folyamat támogatása; az EPLAN-kiértékelések létrehozása és frissítése; a projektattribútumok kétirányú szinkronizálása; a Teamcenter szabályok elfogadása, elnevezése és számozása; az EPLAN anyagjegyzékek Teamcenterben történő létrehozása, mentése és felülvizsgálata; valamint a Teamcenter-környezetben az EPLAN-felhasználók hitelesítése és az engedélyek kiosztása. A Teamcenter funkcionalitás EPLAN-felhasználói felületbe integrációja azt eredményezi, hogy a felhasználók könnyedén, a megszokott munkakörnyezetből érhetik el a Teamcentert. Az EPLAN Teamcenter-integrációja a 2.2, a 2.3 és hamarosan a 2.4 EPLAN-, valamint a 9.1-től a 10.1-ig terjedő Teamcenter-verziókat támogatja.

 

EPLAN Teamcenter.jpg ico500

Az adatok különböző szakágak közötti megfeleltetése – az EPLAN-projektek könnyen beépíthetők a Teamcenterbe

 

 

A Teamcenter a Siemens Product Lifecycle Management Software Inc., vagy leányvállalatainak védjegye, vagy bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és más országokban. Minden más védjegy, bejegyzett védjegy, vagy szolgáltatás-védjegy a megfelelő birtokosok tulajdona.

 

 

EPLAN Software & Service

Az EPLAN Software & Service terméktervezési folyamatot felgyorsító műszaki megoldásokat fejleszt. A komplex szakértői rendszerek maximális termelékenységet és adatintegrációt tesznek lehetővé. Az EPLAN személyre szabott PDM- és PLM-koncepciókat készít, ezzel együtt teljes körű bevezetést, tanácsadást és képzést nyújt. Az innovatív fejlesztési kompetencia, a következetesen gyakorlati megközelítés és a nemzetközi jelenlét egyaránt hozzájárul a cég sikeréhez. Az EPLAN a Rittal International leányvállalataként a világszerte 11 500 alkalmazottat foglalkoztató és 2011-ben 2,2 milliárd EUR árbevételt elért Friedhelm Loh Group cégcsoport tagja. Ezáltal az EPLAN név garancia a folytonosságra és a beruházások biztonságára. Az EPLAN világszerte 50 országban van jelen, 40 000 ügyfelet és összesen több mint 100 000 telepített szoftvert támogat világszerte. A vállalati mottó, a „Hatékony Tervezés” az optimalizált, hatékony eljárásokban való szakértelmet és tapasztalatot hangsúlyozza ki, amely hosszú távú versenyképességet eredményez a felhasználó cégek számára.

 

 

EPLAN Software & Service GmbH Fióktelep
2040 Budaörs
Puskás Tivadar u. 1. d2
Tel.: +36 23 420 735
Fax: +36 23 420 367
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.eplan.hu

Még több EPLAN 

 

Címkék: Teamcenter | Design Data Management | E-CAD | PLM