Skip to main content

Beckhoff az IAC 2014 Kongresszuson

Megjelent: 2014. október 21.

Beckhoff logoAz idén először sorra kerülő IAC 2014 Nemzetközi Automatizálási Kongresszus – a sok éve eredményesen megrendezett DCS Folyamatirányító Rendszerek és a Gyártásautomatizálási Konferenciák összevont eseménye – arany fokozatú támogatója a Beckhoff Automation Kft.


A Gyártásautomatizálás szekcióban a résztvevők a Beckhoff Automation GmbH vállalattól érkező Dr. Josef Papenfort „Effective Engineering for Integrated Industry” című előadásában betekintést nyerhetnek azon technológiákba, melyek az Ipar 4.0 alapvető funkcióinak és szolgáltatásainak megvalósításához szükségesek.

 

 

Az előadás időpontja: 2014 október 30. 9:50-10:15.

 

A rendezvényhez kapcsolódó kiállításon a Beckhoff standján az érdeklődők megtekinthetik a multi-touch technológiával működő CP3924 vezérlő panelt valamint a mozgásvezérlés területén áttörést jelentő XTS (eXtended Transport System) lineáris szállítórendszert. Az XTS egyetlen egységben kombinálja a forgó és lineáris hajtási elvek előnyeit, helyt adva a kis helyigényű és nagyon dinamikus gépkoncepciók teljesen új módszerekkel történő megvalósításának.

 

BECKHOFF Automation Kft.
1097 Budapest, Gubacsi út 6.
Tel.: + 36 1 501 9940
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.beckhoff.hu