Skip to main content

Energiahatékonyság minden méretben

Megjelent: 2014. július 24.

Schneider Electric SmartStruxure megoldasHárom épülettípus létezik a világon, amely üzleti vállalkozásoknak ad otthont: az, amelyik energiát fogyaszt, amelyik energiát fogyaszt, és amelyik energiát fogyaszt. Legyen szó akár egy kisebb kávézó, egy nagyobb hotel vagy egy hatalmas irodaház üzemeltetéséről, az energiaköltségeket nem lehet kikerülni. A Schneider Electric energia­hatékony épület­felügyeleti megoldásai azonban – az épületek méretéhez igazodó kialakításuknak köszönhetően – csökkentik az energia­költségeket a pozitív üzleti eredmények érdekében.

SmartStruxure és SmartStruxure Lite
– az egyéni gényekhez illeszkedő megoldás

Egy üzleti vállalkozás sikerének elengedhetetlen feltétele az energiahatékonyság, amelynek megvalósításához az integrált felügyelet eszközét is érdemes felhasználni. Ezzel a lehetőséggel élve az épületüzemeltetők a fenntartható energiahasználathoz illeszkedő üzleti modellt valósíthatnak meg. A Schneider Electric a felhasználók egyedi igényeire szabott eszközökkel, a SmartStruxure™ és a SmartStruxure™ Lite rendszerekkel segíti a létesítmények optimalizálását.

SmartStruxure™ Lite

A kis és közepes méretű épületek, mint például butik, street food étterem vagy szálloda kihívásaira olyan egyszerű, megfizethető, könnyen telepíthető és kezelhető megoldásokkal lehet válaszolni, mint amilyen a Schneider Electric SmartStruxure™ Lite integrált épületfelügyeleti rendszere. Alacsony költsége és gyors telepítése minimálisan befolyásolja az üzleti folyamatokat, ezzel lehetővé teszi a zavartalan munkavégzést és szinte azonnali megtérülést biztosít. A Schneider Electric helyiségszabályozók programozásával felügyelhetővé válik a hőmérséklet és a világítás, valamint a jelenlétérzékelők segítségével a helyiségek kihasználtsága is. Ráadásul a teljes rendszer távolról, mobileszközökről is elérhető; bármikor könnyedén korrigálhatjuk, ha véletlenül bekapcsolva felejtettünk valamit. Továbbá a SmartStruxure™ Lite a SmartStruxure™ megoldáshoz is vezetékmentes támogatást nyújt, amelyet bármilyen méretű épületben meg tud valósítani.

 

Schneider Electric SmartStruxure Lite megoldas

 

SmartStruxure™

A nagy létesítmények – különösen épületegyüttesek – esetében összetettebb az integráció, amelyet ezeknél a SmartStruxure™ segítségével lehet megoldani. A teljes épületfelügyeleti rendszer és a hozzá kapcsolódó átfogó szolgáltatások lehetővé teszik többek között, hogy az alacsony energiahatékonyságú részterületeken – akár egy mozdulattal – elvégezzük az energiahatékonyság javításához szükséges műveleteket. Az eszköz költséghatékony, ugyanakkor növeli a termelékenységet, és teljes mértékben skálázható. Segítségével a felhasználók egyetlen integrált csomagban figyelhetik meg, vezérelhetik, elemezhetik és foglalhatják jelentésekbe az épületek energiafelhasználásával és az energiaellátás minőségével kapcsolatos információkat.

 

A témához kapcsolódó videót itt nézheti meg.

 

A Schneider Electricről:

A Schneider Electric, az energiamenedzsment nemzetközi szakértője több mint 100 országban, több piaci szegmensben is piacvezetőként kínálja integrált megoldásait az áramszolgáltatás, az infrastruktúra, az ipar és a gépgyártás területén, valamint a nem lakóépületek, az adatközpontok és -hálózatok területén csakúgy, mint a lakossági piacon. A vállalatcsoport tevékenységével arra fókuszál, hogy a felhasznált energiát biztonságossá, megbízhatóvá és hatékonnyá tegye. A Schneider Electric aktív elkötelezettsége segíteni a magánszemélyeket és vállalatokat egyaránt, hogy a legtöbbet érjék el energiájukkal. Stratégiájának és több mint 150 000 alkalmazottjának köszönhetően a vállalat 2013-as árbevétele meghaladta a 24 milliárd eurót.

 


Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt.
Ipar Üzletág
1117 Budapest, Hauszmann A. u. 3/b
Tel.: +36 1 382 2800
Fax: +36 1 382 2606
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.schneider-electric.com

Még több Schneider Electric

 

Címkék: épületfelügyelet | épületautomatizálás