Skip to main content

Az SMT technológiai céget az E-Chain Kft. képviseli Magyarországon

Megjelent: 2016. április 11.

SMT Gellérthegyi-TiborMostantól elérhetőbbé váltak az elektronikai technológiai berendezések gyártásával foglalkozó német SMT Maschinen- und Vertriebs GmbH & Co KG termékei a magyarországi piac számára. A cég ehhez hozzáértő és megbízható partnert keresett – és talált az E-Chain Kft. személyében. 

 

 

 

 

Az E-Chain 2009 óta képvisel jónevű elektronikai technológiai beszállítókat Magyarországon, és az eddigi termékportfólióját kiválóan egészíti ki a Wertheimben működő gépgyártó választéka. 

„Az E-Chain Kft.-vel induló együttműködésünk révén képessé válunk a magyar piac teljes potenciáljának kihasználására. A vákuumforrasztás terén szerzett sokéves tapasztalatunk miatt komoly piaci érdeklődést tapasztalunk, amelyet az E-Chain Kft.-vel együttműködve gyorsabban elégíthetünk ki majd. A felhasználóknak bevált rendszerre van szükségük a vákuumforrasztásban szerzett kiterjedt tapasztalatokkal rendelkező beszállítótól. Úgy véljük, az SMT GmbH ügyfelei jó kezekben vannak” – nyilatkozta Florian Graf, az SMT európai kereskedelm igazgatója.
Gellérthegyi Tibor, az E-Chain Kft. ügyvezetője így látja az együttműködésben rejlő lehetőségeket: „Örömmel és büszkeséggel tölt el, hogy együttműködést kezdhetünk az SMT-vel Magyarországon. Az elmúlt évek bizonyították, hogy az elektronikai technológiai szektor beruházásai folytatódnak a kelet-európai régióban. Ennek részeként Magyarország fontos szerepet játszik különösen az EMS-szektorban, és az autóipari OEM-gyártók területén. A minőségi termékek és az új technológiai alkalmazások – a környezetbarát gondolkodással együtt – valódi értékkel ruházzák fel az SMT-t, ezért minden tekintetben sikeres partnerkapcsolatot remélek az SMT és az E-Chain között”.
A wertheimi székhelyű SMT Thermal Discoveries céget 1987-ben alapították, és azóta a termikus technológiák gyártójává és világméretű szállítójává vált. További információkat a cég www.smt-wertheim.com honlapján találnak az érdeklődők, akik Gellérthegyi Tiborral és az E-Chain Kft.-vel az alábbi e-mail címen vehetik fel a kapcsolatot: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


(az SMT Maschinen- und Vertriebs GmbH & Co. KG sajtóközleménye alapján)