Skip to main content

2016-ban új helyszínekre is eljut az InfoShow

Megjelent: 2016. január 27.

infoshow logoA 2015/16-os InfoShow eddigi megállóit töretlen érdeklődés kísérte országszerte. Már öt állomásra jutott el a „Villamos felülvizsgálatok - Épületek villamos berendezéseinek biztonsága” témájú kiállítással egybekötött előadássorozat.

 

 

IMG 101 1186

2016-ban Kecskeméten, Esztergomban, Debrecenben és Zalaegerszegen is találkozhatnak már az érdeklődők e nagysikerű rendezvénnyel.

Az állandó kiállítók és előadók, mint a C+D Automatika Kft., Dehn+Söhne GmbH.+CO. KG, Eaton Industries Kft., ELMON Kft., Hensel Hungária Kft., OBO Bettermann Kft., a Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt. és WAGO Hungária Kft. mellett lehetőséget kapnak a kizárólag kiállítóként jelen lévő vállalkozások, nagykereskedések és médiapartnerek, akik a vásárlóikkal, közönségükkel, üzleti partnereikkel találkozhatnak.

Újdonságként interaktív előadással és tűzoltási bemutatóval is készülnek a cégek az egész napos program során.

A szünetekben az előadókkal történő konzultáció lehetőséget ad a regisztrációnál megkapott kvíz kérdéseinek mélyebb megvitatására. A nap végén a tesztet hibátlanul megoldók között hasznos tombola nyeremények kerülnek kisorsolásra. Így a résztvevők nemcsak értékes szakmai tapasztalatokkal, hanem az előadások anyagának elérhetőségével távoznak a rendezvényről.

A 2016-os év elején további három helyszínen várjuk az érdeklődőket:

  • február 2-án Kecskemét,

  • február 23-án Esztergom,

  • március 10-én Debrecen és

  • március 22-én Zalaegerszeg ad otthont a rendezvénynek.

Jelentkezzen online a www.infoshow.hu oldalon, előzetes regisztráció esetén DÍJTALANUL!

 

Még több InfoShow