Skip to main content

Ipar napjai 2016

Megjelent: 2015. november 12.

ipar napjai2016 huA Hungexpo 2016-ban újra megrendezi a legátfogóbb hazai ipari szakkiállítást, melynek célja összehívni és felvonultatni az ipar szinte összes ágazatát, annak érdekében, hogy a résztvevők kihasználhassák a szinergiát az iparágak között.

 

Magyarország legjelentősebb üzleti eseménye az iparban

Visszatekintés

2014-ben hazánk legnagyobb ipari seregszemléjén 12 országból 273 cég jelent meg, megtöltve ezzel a Budapesti Vásárközpont legnagyobb, „A” pavilonját.
A kiállítók száma az elmúlt rendezvények során folyamatosan növekedett, hiszen a két évvel korábban, 2012-ben hasonló tematikával – azaz a legnagyobb hazai gépipari szakkiállítás, a MACH-TECH nélkül rendezett Ipar Napjaihoz képest 15%-kal több vállalat mutatkozott be. A kiállítói visszajelzések alapján sikeres volt a kiállítás. A rendezvény ideje alatt 29 országból mintegy 10 ezer érdeklődő fordult meg a Hungexpo területén.

2016-ban újra

Az IPAR NAPJAI legközelebb 2016. május 24-27. várja látogatóit a Budapesti Vásárközpontban. Ismét megnyílik a lehetőség, hogy a látogató átfogó képet alkothasson egy-egy szakterületről a kiállítók sokféleségét és a legfrissebb termékkínálatot látva. A kiállítók bemutathatják az aktuális trendeket, hiszen a kutatások alapján a látogatók leginkább az újdonságokra, innovációkra és piaci információkra kíváncsiak, elsősorban a mérés- és szabályozástechnika, az automatizálás, a robotika K+F- eredményei iránt érdeklődnek.

IPAR 4.0

A technológiai innovációknak köszönhetően az informatikai megoldások egyre nagyobb teret nyernek mind a hagyományos iparágakban, mind az új gyártási, termelési rendszerekben, a gépek és emberek közötti kommunikációban. Közkeletű megfogalmazással élve a világ a negyedik ipari forradalom (Ipar 4.0) küszöbén áll. Az egymással szoros kapcsolatban álló ipari ágazatok közötti kapcsolatok ma egyre inkább a teljes gyártási láncolatot átfogó IT rendszerekre épülnek az Ipar 4.0 által megszabott keretek között..
A 2016-os IPAR NAPJAI a látogatók kiemelt figyelmétől kísérve mutatja be napjaink vezető technológiai irányzata, az Ipar 4.0 lehetőségeit, különös tekintettel az automatizálásban és az ipari elektronikában rejlő fejlődési irányokat. A koncepció alapja az egymással kommunikáló intelligens gépek (M2M), az önbeállító gyártási folyamatok és a rendkívül hatékony tömeggyártás.

Az IPAR NAPJAI témakörei
  • IndustriAutomation (ipari elektronika, elektrotechnika, automatizálás),

  • Robotika (gyártósorok, ipari robotok),

  • Mach&Weld (fémmegmunkálás, gyártástechnológia, hegesz­téstechnika),

  • EnergExpo (energetika, energiagazdálkodás),

  • FluidTech (fluidtechnika: pneumatika, hidraulika, szivattyúk, kompresszorok, tömítéstechnika),

  • SubCon (beszállítóipar, fémfeldolgozás),

  • ChemTech (vegyipar, műanyagipar, gumiipar),

  • SecuTech-VédTech (munkavédelem, tűzvédelem, biztonságtechnika),

  • LogExpo (ipari logisztika),

  • Ipari környezetvédelem.

A Hungexpo tájékoztatja a kiállítani szándékozókat, hogy 2016. február 15-ig kedvezményes feltételekkel jelentkezhetnek. További részleteket az alábbi elérhetőségeken tudhatnak meg a kiállítás szervezőitől:

 

Hungexpo Zrt., IPAR NAPJAI projekt
1101 Budapest, Albertirsai út 10.
Tel.: +36 1 263 6384
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.iparnapjai.hu

Még több IPAR NAPJAI