Skip to main content

München – productronica 2015

Megjelent: 2015. június 29.

productronica logo2015. november 10-13 között rendezik a Messe München vásárterületén a productronica 2015 szakvásárt. A vásár iránt érdeklődők számára foglalunk össze néhány fontos információt.

 

Az elektronikai fejlesztések és gyártások nemzetközi szakvására

Az előző, 2013-ban megrendezett productronica vásáron 39 ország 1218 kiállítója (45%-uk külföldről), 77 ezer m2-en, 7 csarnokban mutatta be termékeit.

A productronica a világ egyik vezető nemzetközi vására az innovatív elektronikai gyártás területén, illetve az egész iparág nemzetközi találkozóhelye, valamint a jövőbeli technológiák, iparági trendek bemutatása egy helyen.

A vásár tematikája:

• PCB & EMS
• SMT
• Kábelek & tekercsek & hibridek
• Semiconductor
• Jövőbeli piacok

 

Értékes keretprogramok: fórumok, beszélgetések, CEO kerekasztal, különbemutatók.
Újdonság: az: alkalmazásorientált Highlight napok megrendezése.
A productronica 2015 szakkiállítással egy időben rendezik az it2industry szakkiállítást, az intelligens, digitalizált munka világának bemutatóját és nyitott konferenciáját.

 

teaserbild-eingang-west IMG 290x120

Belépőjegy

A productronica 2015 szakvásárra elővételben kizárólag az interneten (http://productronica.com/trade-fair/for-visitors/purchase-ticket/) keresztül lehet 1 vagy 2 napos jegyet, illetve bérletet rendelni. Elővételben olcsóbban válthatja meg jegyét, mint a helyszínen, Münchenben. Kizárólag csak az így rendelt jegy ára kedvezményes. A belépőjegyek a honlapon csak hitelkártyával fizethetők ki. Ezután közvetlenül Münchenből elektronikus úton elküldik a Print@home Ticket-et (jegy), amelyet a látogatónak nyomtatott formában kell a vásár bejáratánál felmutatnia.
Amennyiben a vásárlásról bizonylatot szeretne kapni, kérjük szíveskedjék figyelembe venni, hogy a rendszer azt a regisztráció/jegyrendelés kapcsán megadott adatokból állítja össze (név, cím…). A bizonylat az Önnek közvetlenül a jegyvásárlás után Münchenből küldött e-mailben szerepel, az abban szereplő aktivizálás után, a „Profil” alatt, a rendelés után kb. 24 órával található meg. Amennyiben szüksége van a bizonylatra, azt a megjelenés után mihamarabb mentse el/nyomtassa ki, mert a vásár bezárása után már nem tölthető le.

Belépőjegyek

 

Online

 

 

Münchenben, a vásárterületen

 

1 napos belépőjegy

Eur 36,-

Eur 49,-

2 napos belépőjegy

Eur 60,-

Eur 73,-

Bérlet

Eur 80,-

Eur 93,-

Kedvezményes 1 napos jegy*

-

Eur 36,-

Csoportos belépőjegy**

-

Eur 36,-

*Kedvezményes belépőjegy: tanulóknak, nyugdíjasoknak (igazolvány / igazolás bemutatása szükséges).

** Csoportos belépőjegy: az ár egy napra, egy főre értendő, min. 10 főtől kérhető. Igény esetén a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre kell írni 2015. október 27-ig.

A belépőjegy érvényes az it2industry kiállításra is.

Katalógus: jegyrendelés esetén ingyenesen Münchenben vehető át (készlet erejéig).

A belépőjeggyel a müncheni tömegközlekedési eszközöket nem lehet ingyenesen igénybe venni.

 

További részletes információ, fontos tudnivalók a regisztrálásról, belépőjegyekről, egyéb tájékoztatás: www.productronica.com

 

Egyéb kérdések esetén forduljanak a vásárképviselőhöz:

Horváth Nóra
vásárképviselő
Promo Kft., a Messe München GmbH Hiv. Magyarországi Képviselete
1015 Budapest, Széna tér 1/A.
Tel.: 224-7764, 224-7762, fax: 224-7763, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , honlap: www.munchenivasar.hu

 

Címkék: Messe München | productronica | it2industry | vásárképviselet