Skip to main content

Klímaváltozás – Energiatudatosság – Energiahatékonyság (KLENEN)

Megjelent: 2015. január 20.

Klenen-eőzeteshezcímmel konferenciát rendeznek olyan mérnökszervezetek (Energiagazdálkodási Tudományos Egyesület, az Association os Energy Engineers magyar tagozata), amelyek az energiatudatosság, -hatékonyság és fenntarthatóság szempontjait tekintik munkájuk központi vezérgondolatának. A szervezést támogatja az Energetikai Szakkollégium, a Viruális Erőmű Program és a KIC InnoEnegy európai szervezet is.

 

A "Klímaváltozás – Energiatudatosság – Energiahatékonyság" címmel rendezett konferencia a különböző gazdasági környezetben dolgozó szakemberek, törvényalkotók, termelők, szolgáltatók valamint fogyasztók képviselői számára kínál lehetőséget tapasztalatcserére, az energiagazdálkodás hatékonyságát növelő és a környezetvédelmet szolgáló termékek bemutatására, ill. megismerésére.

A sorozatot az ezredforduló előtt indították a szervezők, hogy  a különböző gazdasági környezetben dolgozó szakemberek, törvényalkotók, termelők, szolgáltatók, valamint fogyasztók képviselői számára lehetőséget kínáljon tapasztalatcserére, az energiagazdálkodás hatékonyságát növelő és a környezetvédelmet szolgáló termékek bemutatására, ill. megismerésére. A konferencia az idén

2015. március 10-11. között

Budapesten, a Gellért Szállóban

kerül megrendezésre, melyet egy table-top kiállítás is kísér. A konferencia nyelve az első napon magyar, a második napon angol. Az előadások időtartama maximum 20 perc.

A rendezők várják az energiagazdálkodás hatékonyságának növelését segítő termékek, eszközök, eljárások kiállítóit. A konferencia részvevőjeként számítanak azokra, akik érdeklődnek mások tapasztalatai iránt, szeretnének ötleteket gyűjteni, és bővíteni az energiagazdálkodással kapcsolatos ismereteiket.

További információ és az előzetes program a KLENEN hivatalos honlapján található. Szervezési kérdésekben a Congress Kft-hez (Székely Roni, +36 1 212-0056) is fordulhatnak az érdeklődők.

 

Még több Klenen

 

Címkék: Konferencia | ETE | AEE | klímaváltozás | energiatudatosság | energiahatékonyság