Skip to main content

2015-ben is folytatódik az InfoShow

Megjelent: 2015. január 19.

IMG 8368A 2014-15-ös InfoShow eddigi megállóit nagy érdeklődés kísérte figyelemmel. Országszerte már öt állomásra jutott el az Épületek és villamos berendezéseinek biztonsága II., Üzemeltetés címmel 2014. októberében útjára indított roadshow. Székesfehérvár, Szeged, Pécs és az előző évekhez képest – helyi MEE szervezet munkájának köszönhetően – egy kiemelkedően látogatott, patinás új helyszín: Gyula után Budapesten is telt házzal zajlott a kiállítással egybekötött egésznapos előadássorozat.

 

A minőségi villanyszerelés jegyében zajló szakmai továbbképzés, tájékoztatás mostani évada kiemelten foglalkozik a szabványok, jogszabályok gyakran változó elvárásaival. A Kormányhivatal Mérésügyi és Műszaki Biztonsági Hatósága mellett az Országos Katasztrófavédelem megyei képviselői is lehetőséget kaptak az üzemeltetéshez kapcsolódó jogszabályi környezet bemutatására. Az állandó kiállítók és előadók, mint a C+D Automatika Kft., a Dehn+Söhne GmbH.+CO. KG, az Eaton Industries Kft., a Enersys Hungária Kft., a Hensel Hungária Kft., az OBO Bettermann Kft. és a WAGO Hungária Kft. mellett lehetőséget kapnak kizárólag kiállítóként jelen lévő vállalkozások, nagykereskedések, médiapartnerek is a vásárlóikkal, közönségükkel, üzleti partnereikkel történő találkozásra.

 

IMG 8434

 

A szünetekben az előadókkal történő konzultáció lehetőséget ad a regisztráció során megkapott kvíz kérdéseinek mélyebb megvitatására. A tesztet hibátlanul megoldók körében a nap végén hasznos tombolanyereményeket sorsolunk ki. A résztvevők ezáltal nemcsak értékes szakmai tapasztalatokkal, hanem az előadások anyagát tartalmazó CD-vel távoznak a rendezvényről.

 

IMG 8744

 

A 2015. év elején további három helyszínen várjuk az érdeklődőket. A Katasztrófavédelem megújult előadástartalommal jelentkezik, mivel már a decemberben megjelent új OTSZ-változásokat is ismerteti a hallgatósággal: előadójuk már Miskolcon is 45 perces előadásban tájékoztatja a résztvevőket a naprakész információkról. Tehát február 3-án Miskolc, február 19-én Győr és végül, de nem utolsó sorban március 10-én Debrecen ad otthont a rendezvénynek. Jelentkezzen online a honlapon, előzetes regisztráció esetén DÍJTALANUL! 

Még több InfoShow

 

Címkék: villanyszerelőipar | roadshow