magyar elektronika

E-mail cím:*

Név:

{a-feliratkozással-elfogadja-az-adl-kiadó-kft-adatvédelmi-és-adatkezelési-tájékoztatóját-1}

Altium illustr next-to-lead2Az Altium GmbH és magyarországi képviselője, az HT Eurep Electronic Kft. 2014. március 26-27-én szemináriumot szervez az Altium Designer elektronikai tervező szoftver bemutatására.

.

Az Altium Designer olyan CAD-szoftvercsomag, amely a professzionális elektronikai terméktervezők munkáját az elektronikai tervezés munkafolyamatainak nagyfokú automatizálásával segíti, miközben a tervező számára „nyitva hagyja” az interaktív beavatkozás lehetőségét. Az Altium Designer jól illeszthető az alkalmazó cég tervezési/fejlesztési kultúrájába, „első próbálkozásra” is biztosan gyártható termék előállítását teszi lehetővé és a tervezési muka hatkonyságának fokozásával hozzájárul a végtermék gyorsabb piacra kerüléséhez.

altium 450px

A kétnapos rendezvényen a részvétel ingyenes, csupán regisztrációhoz kötött.

Az első napon (2014. március 26.) az Altium Designer iránt érdeklődők, a tervezőszoftverük lecserélésén vagy korszerűsítésén gondolkodók ismerkedhetnek meg a programcsomag legjellemzőbb szolgáltatásaival, és a terméket már alkalmazó, neves felhasználó cégek (Lightware, Bosch, Thyssen-Krupp) tapasztalataival.

A szeminárium második napja (2014. március 27.) a szoftver aktív felhasználói számára nyújt további lényeges információkat. A programot a szoftverkövetéssel rendelkező felhasználók igényeihez igazítják az előadók.

Helyszín: BME Q-épület (Budapest, XI. Magyar tudósok krt. 2.)

Az érdeklődők a részletes programot ezen a linken olvashatják és a részvételre is jelentkezhetnek.