magyar elektronika

E-mail cím:*

Név:

{a-feliratkozással-elfogadja-az-adl-kiadó-kft-adatvédelmi-és-adatkezelési-tájékoztatóját-1}

Az RS Components (RS) a világ vezető, magas színvonalú szolgáltatást nyújtó, elektronikai és karbantartási termékekre szakosodott forgalmazója, valamint az Electrocomponents plc (LSE:ECM) kereskedelmi márkája ma jelentette be, hogy felveszi kínálatába az áramforrásokhoz és mobilkészülékekhez tervezett félvezetők egyik legnagyobb gyártója, a Fairchild Semiconductor (NYSE: FCS), által kínált DrMOS MOSFET termékcsalád hét új tagját. Az eszközök alkalmasak a nagy áramerősségű használatra, és rendkívül kompakt kialakításban kaphatók, mellyel a versenytársak termékeinél nagyobb NYÁK-szerelési sűrűség érhető el.

.

A DrMOS termékcsalád hét új taggal bővült, amelyek világszínvonalon egyesítik a csúcsteljesítményt és az ultrakompakt kialakítást.

A DrMOS család a Fairchild új generációs, teljesen optimalizált és rendkívül kis méretű, integrált MOSFET-plusz-meghajtó teljesítményfokozatú megoldása nagy áramerősségű és magas frekvenciájú, szinkronizált feszültségcsökkentő DC-DC alkalmazásokhoz. Az FDMF6820C például egy termikusan javított, rendkívül kis méretű, 6x6 mm-es PQFN tokban ad helyet egy meghajtó IC-nek, két teljesítmény MOSFET-nek és egy behúzó Schottky diódának.

Az FDMF6820A/B/C, FDMF6823A/B/C és FDMF6833C típusból álló hét új eszköz a Fairchild védett és szabadalmaztatott PowerTrench™ MOSFET technológiáját alkalmazza. A PowerTrench technológia tiszta kapcsolást és minimális utánrezgést biztosít, és nagy mértékben csökkenti a külső védő RC-tagok szükségességét a feszültségcsökkentő átalakító alkalmazásokban.

A modulok kulcsfontosságú alkalmazásai közé tartoznak a következők: nagy teljesítményű játékalaplapok; kompakt Blade kiszolgálók; asztali számítógépek; munkaállomások; nagyáramú DC-DC terhelésipont-átalakítók; hálózatkezelő és telekommunikációs mikroprocesszorok feszültségszabályozói; illetve kisméretű feszültségszabályozó modulok.

Az RS jelenleg kb. 1900 Fairchild alkatrészt tart raktáron, és a közelmúltban több mint 300 új termékkel bővítette kínálatát, melyek mindegyike azonos napon történő kiszállítással rendelhető készletünkből.

Az RS Components-ről

Az RS Components (RS), az Electrocomponents plc (LSE:ECM) kereskedelmi márkája, a világ vezető magas színvonalú szolgáltatást nyújtó, elektronikai és karbantartási termékeket forgalmazó vállalata.
A csoport 32 országban található vállalatain keresztül több mint 550 000 terméket forgalmaz, melyek megtekinthetőek a honlapon illetve a katalógusban. Az RS naponta 44 000 árut indít útjára, több mint 1 millió ügyfél számára.
A termékkínálatba 2 500 piacvezető gyártó terméke tartozik, mely magába foglalja az elektronikai, automatizálási, tesztelés és mérési, elektromos és mechanikai termékcsoportokat.
A vállalatcsoportot a londoni tőzsdén is jegyzik, és a 2012. március 31-én záruló üzleti évben 1,27 milliárd font sterlinges forgalmat ért el. További információkért kérjük, látogasson el a www.rscomponents.hu weboldalra.

 

További információ és kapcsolat:
RS Components Magyarország
Tel.: +36 1 408 8371
Fax: +36 1 408 8372
E-mail: service@rscomponents.hu
www.rscomponents.hu