Skip to main content

Folytatódik az InfoShow országos szakmai kiállítás- és konferenciasorozat

Megjelent: 2014. október 14.

logo webA korábbi évek sikerein felbuzdulva 2014 őszén folytatódik az országos szakmai kiállítás- és konferenciasorozat. A tárgya ezúttal az „Épületek villamos berendezéseinek biztonsága II. Üzemeltetés”.


Az idei rendezvénysorozat célul tűzi ki, hogy segítse az épületek villamos üzemeltetésében résztvevő szakemberek mindennapi munkáját, útmutatást adjon a felelősségteljes minőségi munkavégzéshez, naprakész információt nyújtson a vonatkozó jogszabályokról, szabványokról.
Az előadások lehetőséget nyújtanak a szakmai ismeretek frissítésére, illetve célul tűzik ki az épületek villamos berendezéseinek üzemeltetésével kapcsolatos folyamatok összefoglalását.

Rövid beszámoló az InfoShow 2013-2014-es országjárásáról

A minőségi villanyszerelés jegyében zajló, kiállítással egybekötött előadássorozat országjáró körútja 2014. március 11-én fejeződött be. A harmadik éve futó InfoShow-ra több, mint 1000 látogató regisztrált.
A Wago Hungária Kft. ötletét felkaroló Magyar Elektrotechnikai Egyesület (MEE) és az Elektromos ipari Magánvállalkozók Országos Szövetsége (EMOSZ) 2013 őszén és 2014 tavaszán az országban nyolc helyszínen teremtett lehetőséget a regisztrált résztvevők – főként villanyszerelők, kivitelezők, felülvizsgálók és tervezők – számára, hogy a szakmában megbecsült vállalatok vezetőitől „első kézből” szerezhessenek naprakész információkat. Az előadók által érintett témák – műszaki kérdések, jogszabályi és szabványosítási háttér, engedélyezési eljárás – amellett, hogy hozzájárulnak a szakemberek mindennapi munkájának megkönnyítéséhez, összefoglalják az épületek villamos berendezéseinek létesítésével kapcsolatos folyamatokat is. Az előadásokhoz kapcsolódó kiállítás lehetőséget nyújtott az érdeklődők számára, hogy megismerjék a bemutatkozó cégek kiváló minőségű termékeit és új megoldásait, konzultáljanak a szakmát képviselő vállalatok szakembereivel, és a gyakorlatban hasznosítható tudást szerezzenek.
    

Bővebb információ és jelentkezés:
Magyar Elektrotechnikai Egyesület
www.infoshow.hu

Még több InfoShow

 

Címkék: MEE | EMOSZ