Skip to main content

Látogasson el a graphIT – PLM Perspektíva szakmai rendezvényre!

Megjelent: 2014. szeptember 25.

graphIT perspektiva next-to-lead A graphIT Kft. a hazai piac meghatározó CAD/CAM/PLM forgalmazója az idei évben is megrendezi a hagyományos Perspektíva szakmai napját. A graphIT Kft. az egyetlen olyan mérnöki megoldásokat forgalmazó cég, amely a hazai piacon egyrészt a Siemens teljes PLM-portfolióját forgalmazza, másrészt képes arra, hogy ezekre a megoldásokra alapozva egy jól működő, integrált CAD/CAM/PLM-rendszert nyújtson ügyfelei számára. Ezeknek a megoldásoknak jól megtervezett és pontosan legyártott LEGO®-építőkockákként kell kapcsolódniuk egymáshoz.

 

Nem véletlen hát, hogy az idei esztendőben a LEGO® a rendezvény háttértémája. A LEGO® széles körben használja a Siemens csúcskategóriás CAD/CAM/PLM-termékeit. A rendezvény előadásaiban a résztvevők megismerhetik a LEGO® filozófiáját, azt, hogy mennyire fontos egy rendszer építőelemei között a megfelelő kapcsolódás, és hogy milyen módon lehet napjainkban összetett mérnöki tervezői/gyártási problémákat hatékony szoftvermegoldásokkal kezelni.

 

graphIT Perspektiva wide

 

A tavalyi évben nagy sikert aratott, hogy nem csupán a termékek, hanem mérnöki megoldások köré csoportosultak az előadások. A bevált gyakorlatot az idei évben is követjük; lesznek termékújdonságok, iparági megoldások és alkalmazott technológiák a szekcióelőadásokban. A „termékújdonságok” szekcióban a Solid Edge ST7, az NX 10 és a Tecnomatix 12-es verziójának újdonságait ismerhetik meg.

 

Időpont:

2014. október 15.

Helyszín:

MiMozink Óbuda, Eurocenter

Bécsi út 154. (térkép)

Regisztráció:

A rendezvényen a részvétel ingyenes!

Részvételi szándékát kérjük, hogy a regisztrációs űrlap kitöltésével jelezze!

 

Reméljük felkeltettük érdeklődését, és találkozzunk a Perspektíva 2014 rendezvényen!

Részletekért látogassa meg honlapunkat!

A rendezvény tervezett programja

perspektiva-2014 program

 

 

graphIT Kft.

1027 Budapest, Medve u. 17.
Telefon: +36 1 436 9600
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.graphit.hu
www.facebook.com/graphitltd
www.youtube.com/graphitltd

Még több graphIT

 

Címkék: PLM | CAD | CAM | Solid Edge | Technomatix