Skip to main content

Új logisztikai központot nyitott a PHOENIX CONTACT

Megjelent: 2017. augusztus 02.

Phoenix ContactAz elmúlt évek jelentős bővülése okán új logisztikai központotnyitott Budaörsön a Phoenix Contact magyarországi képviselete. A közel 1 millió eurós beruházás eredményeként a vállalat a megrendelt ipari elektrotechnikai és automatizálási termékei közel 70 százalékát képes 24 órán belül raktárról kiszállítani.


Az elmúlt évek jelentős bővülésének köszönhetően kinőtte korábbi raktárát a Phoenix Contact Magyarország, ezért úgy döntöttek, hogy új logisztikai központot hoznak létre. A Budaörsön, saját tervek alapján megvalósított 1 millió eurós beruházás keretében nem csak az alapterület négyszereződött, de a raktárautomatizálási rendszer és egyéb ergonómiai fejlesztések révén a kiszolgálás színvonala is új szintre lépett. „Raktárunkba minden hétköznap érkeznek termékek a Németországban található blombergi központból. Az új helyszínen több mint 1300 terméket tartunk készleten, amit a jövőben tovább bővítünk a legújabb technológiákkal felvértezett megoldásainkkal. Ez utóbbiak közé tartoznak például a direkt rugós sorkapcsok, a mobiltelefonról felügyelhető intelligens Quint tápegységek vagy éppen az extravékony Termitrab túlfeszültség-levezetők” – mondta Pálos Gábor, a Phoenix Contact magyarországi képviseletének vezetője.

Automatikus árutovábbítás, gyorsabb kiszolgálás

Az új logisztikai központ gyorsabb áruátvételt és feladást tesz lehetővé.A vállalat ennek is köszönheti, hogy a megrendelt termékek 70 százalékát képes 24 órán belül partnereinek kiszállítani. A rendelések összekészítését automatikus árutovábbító rendszer segíti. A raktáron belül kialakított VAC (Value Added Center) révén pedig a Phoenix Contact a vevők egyedi igényei szerinti csomagokat – így pl. összeszerelt sorkapocs sorokat, előre megírt jelölőanyagokat – képes összeállítani. „Az új központ még inkább alkalmazkodik a magyarországi ipari létesítmények, gyártó cégek igényeihez, hiszen a nagy árukészlet és gyors, testreszabott kiszolgálás révén képesek vagyunk minimalizálni partnereinknél a rendszerkieséssel járó időt” – tette hozzá Pálos Gábor.  A Phoenix Contact az új logisztikai központot – melynek kialakítása tavaly ősszel kezdődött meg – félnapos élményprogram keretében június végén, kiemelt partnerei társaságában avatta fel.



Phoenix Contact Kft.

2040 Budaörs, Gyár u. 2.

Tel.: +36 23 501 160

Fax: +36 23 418 438

E- mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.phoenixcontact.hu

Még több Phoenix Contact