Skip to main content

Electrosub-aktualitások

Megjelent: 2017. július 20.

electrosub logoAz Electrosub Elektronikai és Elektrotechnikai Konferencia és Kiállítás előkészítése jó ütemben halad, a kiállítói részvétel jelentős, és a látogatók olyan gazdag konferenciaprogramra számíthatnak, amihez hasonló – ebben a szakágban – még nem volt Magyarországon. 


Lassan a „célegyenesbe fordul” a 2017. október 11–13 között megrendezésre kerülő Electrosub Elektronikai és Elektrotechnikai Konferencia és Szakkiállítás szervezése. Mindenekelőtt egy fontos változásra kell az érdeklődők figyelmét felhívnunk: a korábban bejelentetthez képest új helyszín ad otthont az eseménynek. A váltásra technikai okok miatt került sor. Ez a Terminal 1 Airport Event Center (www.terminal1.hu) – amelyet korábban a Budapest-Ferihegy Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 1. termináljaként ismertünk – jelenleg színvonalas, korszerű rendezvényközpontként működik. Az impozáns, új környezet minden igényt kielégít és a szervezőknek minden okuk megvan azt remélni, hogy az Electrosub konferencia és szakkiállítás számára is egyedi, elegáns hátteret biztosít majd. Az új helyszín egyszerűen megközelíthető: a gépkocsival érkező látogatók díjmentesen parkolhatnak közvetlenül az épület előtt, de tömegközlekedéssel is egyszerű odautazni, ugyanis az M3 metró Kőbánya-Kispesti végállomásától busz visz a helyszín közvetlen közelébe. A konferencia iránt érdeklődők összesen 52 előadás közül válogathatnak. Jelen cikk keretét meghaladja a konferenciaprogram részletes közlése. Ezért javasoljuk, hogy az érdeklődők az  electrosub.hu/konferencia webhelyen kövessék a naprakész tájékoztatást. Az azonban mindenképpen figyelemre méltó, hogy az előadók közt neves hazai és külföldi szaktekintélyeket, szakpolitikusokat is találunk.  A konferencián a részvétel díjköteles, de egyben rugalmas is, az érdeklődők – részvételi szándékuk szerint – egynapi, sőt akár csak egy félnapi időtartamra is befizethetik az értelemszerűen csökkentett részvételi díjat. További vonzó lehetőség, hogy augusztus 31-ig kedvezményes díjtételek vannak érvényben. A konferenciához kapcsolódó kiállításon 80 cég termékeit, szolgáltatásait tekinthetik meg a látogatók.  A kiállításra a belépő 1000 Ft, de aki előzetesen regisztrál a rendezvény honlapján vagy a résztvevőktől kapott meghívó alapján, díjmentesen tekintheti meg a kiállítást és természetesen ez vonatkozik a konferencia résztvevőire is.

 

ELECTROSUB

Elektronikai és Elektrotechnikai Szakkiállítás és Konferencia

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

http://electrosub.hu/

Még több Electrosub