Skip to main content

PADS – a hardvermérnök svájci bicskája

Megjelent: 2017. április 13.

3D View PADS StdNapjaink növekvő felhasználói igényeinek köszönhetően már kevés olyan terméket tudunk mondani, mely ne tartalmazna elektronikát. A fejlesztő számára a legnagyobb kihívást a fejlesztések rendszerszintű kezelése jelenti. Egy-egy termék sikeres megvalósításához egyre fontosabbá válik, hogy a különböző szakterületek egy, a teljes fejlesztést lefedő platformon keresztül, egy időben tudjanak egymással dolgozni és kommunikálni.

 

A Mentor Graphics a termék kidolgozásán munkálkodó team tagjai közti zavartalan együttműködés iránti igényt felismerve hozta létre új elektronikai fejlesztő szoftverrendszerét, a PADS Product Creation Platformot. Ez számos különböző tervezési részfeladat megoldásához kínál eszközöket egyetlen egységbe foglalva – nem túlzás tehát a „svájci bicskához” hasonlítani.


Mit nyújt a PADS Product Creation Platform?

  • Könnyen kezelhető, produktív környezetet,

  • egyedi elvárások szerint testre szabható fejlesztői felületet,

  • integrált és skálázható megoldást, mely együtt nő a vállalkozás igényeivel,

  • eszközöket a fejlesztés minden fázisához (kapcsolási rajz szerkesztés, analóg és kevertjelű tervezés, NyÁK layouttervezés és gyártáselőkészítés),

  • szimulációs eszközöket a jel és tápintegritás, valamint a termikus viselkedés ellenőrzésére, a tervezési kényszerek teljesítésének ellenőrzésére (Design Rule Check – DRC).

3D View PADS Std

Kiknek ajánljuk?

Hardvermérnököknek, akik könnyű kezelhetőséget és integrációt várnak el, akik idejüket a fejlesztésre, és nem az eszközhasználat elsajátítására kívánják felhasználni, és fontos számukra, hogy

  • az eszköz igazodjon az egyedi fejlesztési elvárásaikhoz,

  • a növekvő komplexitást a fejlesztői környezet funkcionalitása is képes legyen követni,

  • ne csak egy-egy részfeladat megoldásához nyújtson támogatást, hanem a fejlesztési folyamat egészét lehessen figyelemmel kísérni és zökkenőmentesen, egyetlen munkafolyamatként kezelni,

  • szimulációs eszközökkel már a fejlesztés korai fázisában meggyőződhessenek arról, hogy a végtermék hozza majd az elvárt minőséget.

3d view pads std plus

A PADS legnagyobb előnyei:
  • A feladat bonyolultsága és költségszintje szerint skálázható.

  • Minőségi hardvereszközök tervezése, analízise, és kivitelezése rövid határidővel.

  • A Mentor Graphics elkötelezett a K+F és a folyamatos megoldás-tökéletesítés iránt.

Slide3

A 2014-ben alapított EDMD Solutions Kft. – a CAD-Terv Cégcsoport tagjaként – a Mentor Graphics hivatalos magyarországi szakmai partnere. 

 

 

Bővebb információért keresse fel cégünket személyesen
vagy e-mailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.),
illetve látogassa meg standunkat 
az IPAR NAPJAI / MACH-TECH kiállításon, a Hungexpo vásárterület 
G pavilonjának 103C standján.

 


EDMD Solutions Kft.MentorGraphics LOGO HighRes
1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 76.
Tel.: +36 1 461 9000
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.edmd.hu

Még több EDMD Solutions Kft.